Fiul Celiei, șocat la vizita în România: a văzut zăpadă pentru prima dată

18-8.-celia-si-familia.jpg

Celia, Ardeli și fiul lor au trăit în ultimii ani în Australia
Citeste tot despre: 

Viața cântăreţei Celia (34 de ani) s-a schimbat radical în urmă cu șase ani. Fosta solistă a trupei Elegance s-a îndrăgostit de Ardeli (34 de ani), un tânăr român stabilit în Australia, la 15.000 de kilometri de România.

Distanţa uriaşă nu a speriat-o pe vedetă şi a continuat relaţia, alegând să părăsească ţara pentru o viaţă frumoasă cu bărbatul iubit. Așa că în 2013, Celia şi-a făcut pentru ultima dată bagajele și s-a mutat în Australia, unde s-a căsătorit cu Ardeli. Un an mai târziu, ei au devenit părinții unui băiețel frumos și sănătos. După șase ani în Australia, Celia şi soţul ei au decis să se reîntoarcă în România. Contactată recent de Click!, Celia a povestit că fiul ei, Angelo Ioan (4 ani), a fost surprins să vadă pentru prima dată fulgii de nea: „Zilele trecute, am văzut zăpada pentru prima dată, după șase ani, iar fiul meu pentru prima dată în viață. Pentru noi, a fost o imensă bucurie. Ultimii ani am fost plecată din țară”.

Loading...

Citește și

  • Celia a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre momentele frumoase petrecute alături de soțul ei în frumoasa vacanță pe care cei doi au organizat-o recent, în Santorini. Cântăreața a explicat și care au fost motivele principale pentru care au ales să plece în destinația de vis, mărturisind că în acest fel au reușit să-și rezolve câteva probleme conjugale. De asemenea, vedeta a susținut că în cazul în care ar fi însărcinată, îl așteaptă pe bebeluș cu brațele deschise.

  • Celia (33) e mama unui băiețel pe nume Angelo și fericita soție a lui Ardeli Ancuța (34), despre care are numai cuvinte de laudă. Solista a povestit în cadrul emisiunii Agenția VIP, de la Antena Stars, detalii din viața ei personală.