Fiul cel mic al lui Dan Bittman, premiat la sporturi nautice

12_3.jpg

Dan, alături de cei doi fii, Mark și Alex

Solistul trupei Holograf Dan Bittman (57 de ani) și celebra textieră Liliana Ștefan au trei băieți de care sunt mândri. Alex, în vârstă de 20 de ani, se ocupă de afacerea familiei, Patrick (15 ani) este pasionat de muzică, iar mezinul, Mark (13 ani), a renunțat la fotbal și a luat lecții de chitară.

Pe lângă muzică, simpaticul puști practică și sporturi nautice, iar zilele trecute a participat la o competiție desfășurată în Parcul acvatic ”A2Wake Cable Park”, situat pe Balta Sulimanu, unde a și câștigat. ”Best kid la Wake Olympics 10 august 2019: Mark Bittman, felicitări!”, stă scris pe contul de Facebook al acestui loc de distracții. Extrem de emoționat, micuțul și-a ridicat premiul și, după ce și-a savurat victoria alături de membrii familiei, s-a grăbit la o întâlnire  cu prietenii, pentru o nouă petrecere. 

Loading...

Citește și

  • Problemele cu gâtul pe care le-a avut în 2012 nu s-au rezolvat sută la sută. Dan Bittman mai are de tras şi face controale periodice la Dana Safta, specialista care se îngrijeşte de preţioasa lui voce după operaţia pe care solistul a făcut-o la Viena. Surprinzător, vizita la medic a avut loc fix după un concert solicitant. În plus, trupa şi-a anulat subit show-ul de la începutul lui octombrie.

  • dan bitman donatie daruieste viata

    Dăruieşte Viaţă, care construieşte un spital pentru copii, a anunţat că nu doreşte să accepte donaţia anunţată de Holograf, reprezentând onorariul primit pentru spectacolul din sectorul 5 care a iscat un scandal de amploare. Reprezentanţii asociaţiei au precizat că nu vor ca proiectul lor să fie folosit drept un instrument de aplanare a unor crize de imagine, însă au subliniat că în viitor vor primi cu bucurie ajutorul trupei.