Fiul Augustei Lazarov și-a făcut tatăl să plângă cu o replică tulburătoare

augusta-lazarov-fiu.jpg

augusta lazaraov si fiul ei luca
Luca, fiul Augustei Lazarov și al lui Andreas Petrescu, urmează să împlinească șase ani în decembrie
foto: Sever Gheorghe/Click!

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu trăiesc una dintre cele mai discrete povești de dragoste din showbiz-ul autohton. Fosta șefă a divertismentului de la Antena 1 și simpaticul actor au împreună un fiu de aproape șase ani, care a început deja clasa pregătitoare și își surprinde părinții cu replici de o inocență tulburătoare.

Andreas Petrescu a dezvăluit, într-un interviu pentru Cristinastanciulescu.ro, că Luca îl ajută să se relaxeze, în condițiile în care el însuși s-a dovedit a fi un părinte excesiv de grijuliu.

”Am crezut că îl voi enerva pe copil cu atâta atenție, dar culmea este că el mă face să mă relaxez. El mă învață să fiu tată și asta am simțit-o când avea 3 ani și când, de ziua lui, de Sf Gheorghe (îl cheamă și George) am scos un tort din frigider. În grabă, mi-a căzut cutia și tortul în interiorul ei s-a distrus. M-am enervat și Luca mi-a zis «lasă, tati, că e la fel de bun, doar că arată altfel. Cine hotărăște cum trebuie să arate?» Și mi-am zis că Luca e mai înțelept ca mine”, a dezvăluit actorul.

Carantina impusă de autorități pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus, în primăvară, a fost dificilă pentru Andreas Petrescu, actor și autorul roasturilor de la emisiunea iUmor de la Antena 1, la fel cum a fost pentru majoritatea artiștilor.

Însă în vară, când lucrurile s-au mai relaxat, Luca i-a dat încă o dată o lecție despre lucrurile care contează cu adevărat în viață.

”Iar cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus a fost astă vară când am avut voie să ieșim după lockdown și când mi-a spus, după ce l-am învățat să meargă cu bicicleta, întorcându-se spre mine «tati, aș vrea să am un băiețel ca tine când voi fi mare». «De ce?» «Pentru ca să te am de la început». Uite, acum îmi vine să plâng… Copiii au nevoie să știe că-i iubim și că le înțelegem dorințele, chiar dacă nu suntem mereu de acord cu ele”, a mărturisit soțul Augustei Lazarov pentru sursa citată.

Citește și:

EXCLUSIV Noul iubit o copleşeşte cu declaraţii pe Augusta Lazarov: ''Ştie cum să mă facă fericit!''

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu sunt împreună de 7 ani

Văduva lui Valeriu Lazarov l-a cunoscut pe Andreas Petrescu la cinci ani de la moartea celebrului om de televiziune. Prima întâlnire s-a consumat într-o sală de teatru, iar lucrurile s-au derulat foarte rapid, după ce amândoi și-au dat seama că vor să construiască ceva serios împreună. Șapte ani mai târziu, Andreas Petrescu este convins că a făcut cea mai bună alegere.

”Suntem de 7 ani împreună și mi se pare fantastic că am găsit ceea ce visam, adică un partener, un om cu care nu mă cert niciodată și un om care nu-mi spune ce am de făcut. Cu Augusta mă simt relaxat, nu mă tem să spun ce gândesc, nu mă tem să glumesc”, a mai declarat actorul pentru Cristinastanciulescu.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • augusta lazarov

    Augusta Lazarov trăiește, cu siguranță, o perioadă de grație. Și-a găsit fericirea după cinci ani de văduvie, a devenit mamă pentru prima dată și a îmbrăcat rochia de mireasă, spunându-i ”DA” actorului Andreas Petrescu. Admirată de toată lumea pentru discreția cu care și-a trăit această nouă iubire, după căsătoria cu Valeriu Lazarov, un titan al producțiilor de divertisment de televiziune, Augusta a făcut o alegere plină de subînțeles pentru rochia de mireasă.

  • Povestea de amor dintre şefa divertismentului de la Antena 1 şi actorul Andreas Petrescu a scos la iveală o altă informaţie de senzaţie. După ce Click! v-a anunţat în premieră legătura dintre ei, acum am aflat că îndrăgostiţii vor lucra împreună la un serial tv pentru postul din Băneasa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1