Fiul Andreei Mantea, debut în televiziune. Și-a ajutat mama în emisiune

mantea1.jpg

andreea mantea
Andreea Mantea l-a luat pe David la filmările pentru "Se strigă darul"
Foto: arhivă personală

De abia a împlinit doi ani, dar David, fiul Andreei Mantea, și-a făcut deja debutul în televiziune. Și nu oricum, ci alături de mama sa. Băiețelul a fost personaj principal în ediția de sâmbătă, 8 iulie, a show-ului “Se strigă darul”.

David a devenit “mâna dreaptă a Andreei” și a ajutat-o pe aceasta să strângă mai multă zestre pentru mireasă. Drăgălășenia lui i-a convins pe cei la care a apelat prezentatoarea, așa că aceștia au fost mai largi la pungă și datorită copilului.

Îmbrăcat la patru ace, în costum și cu cravată, David a fost cuceritor și la petrecerea propriu-zisă, unde, alături de miri și de gazdele emisiunii, Andreea și Bursucu', a fost în centrul atenției.

mantea.jpg

andreea mantea
Andreea și David au făcut echipă bună la "Se strigă darul"
Foto: arhivă personală

 

David este fiul Andreei cu luptătorul Cristi Mitrea, pe care aceasta l-a cunoscut la emisiunea Burlăcița, în 2014, Chiar dacă ea s-a îndrăgostit nebunește, sentimentele nu au fost recirpoce, iar acesta a părăsit-o pe când era însărcinată.

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea

  Andreea Mantea nu prea a avut noroc în dragoste. Istoricul amoros al prezentatoarei Wowbiz a acaparat de multe ori primele pagini ale publicațiilor și de aceea, bruneta nu vrea să mai facă publică vreo relație. Andreea a mărturisit că în viața ei există un bărbat pe care-l ține ascuns de ochii curioșilor și a publicat pe contul ei de Instagram o poză alături de acesta.

 • andreea mantea

  Deși este mamă singură, Andreea Mantea se poate declara fericită. Pe lângă cariera în televiziune care-i merge din plin, bruneta se poate lăuda cu o minunăție de băiețel, David, care-i luminează zilele și care o face fericită indiferent de greutățile prin care trece.

 • andreea

  Andreea Mantea și-a pus în cap o parte din prietenii virtuali după ce a publicat pe Facebook o poză cu fiul ei, David. Prezentatoarea WowBiz și-a pozat micuțul la bustul gol, însă admiratorii ei au observat un detaliu stânjenitor. David încă poartă scutece.

 • copii vedete, sanius, zapada, banica, mantea, elena basescu, corina, florin grozea

  Mamă şi vedetă de televiziune, Andreea Mantea îşi împarte timpul în aşa fel încât să se ocupe toate! Vedeta Kanal D a acordat un interviu în exclusivitate reproterilor Click!, în care a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei.