Fiţi atenţi la semafoare, ies în trafic divele cu silicoane!

12-13-vedete-10-loredana-chivu_0.jpg

Loredana Chivu (28 de ani) a trecut prin patru operaţii de implant mamar

Loredana Chivu, Anna Lesko, Adelina Pestriţu, Cristina Spătar, Raluca de la Bambi, Oana Zăvoranu şi Daniela Crudu s-au transformat în adevărate bombe sexy, după ce şi-au pus implant mamar. Cum era de aşteptat, şoferii se holbează în decolteurile lor, atunci când divele ies la în trafic, iar cei mai curajoşi le fluieră sau le trimit ”bezele”, la semafor.

De departe, cea mai periculoasă în trafic se dovedeşte a fi Loredana Chivu (28 de ani), care le suceşte bărbaţilor minţile  când iese  la plimbare. Unii, mai îndrăzneţi, deschid geamul şi îi fac semne disperate, spre amuzamentul fostei asistente tv de la Antena 1: ”Unii mă fluieră, alţii îmi cer numărul de telefon, ori o întâlnire”, a declarat ea, pentru Click! 

Cât o priveşte pe Oana Zăvoranu, ea are, la cei 44 de ani, un trup fără cusur. Nu mulţi ştiu, dar diva a suportat cu stoicism opt operaţii. Iniţial, şi-a dorit un implant mamar de 180 de mililitri, apoi a trecut la 450 de mililitri, după care, anul trecut, a revenit la mărimea naturală. Ea şi-a etalat bustul impozant şi în 2011, după divorţul de Pepe, în paginile Revistei Playboy. Deşi la tv a demonstrat că este o maestră a scandalurilor, iată că, în trafic, este cât se poate de cuminte: ”Eu respect regulile de circulaţie, aşa că poliţia ţine cu mine”, se mândrea Zăvo, într-un interviu.

12-13-vedete-2-col-adelina-pestritu.jpg

Adelina Pestriţu (31 de ani) şi-a pus implant după ce a slăbit nouă kilograme

Dar şi Adelina Pestriţu (31 de ani) şi-a dorit un decolteu mai ferm, aşa că, în urmă cu doi ani, când a slăbit nouă kilograme, ea a bătut la uşa medicului estetician. De şase luni, de când este graviduţă, bustul Adelinei a crescut precum cozonacul, aşa că acum chiar are cu ce se lăuda.

12-13-vedete-25-col-bambina.jpg

Bambina Raluca Tănase (33 de ani) şi-a pus silicoane în urmă cu zece ani

Vă mai amintiţi cum arăta Raluca Tănase (33 de ani), pe vremea când debuta cu trupa Bambi? Era o puştoaică sfioasă, îmbrăcată în ţinute decente. Cu timpul, şi-a dorit niscaiva îmbunătăţiri, prin urmare a trecut printr-un implant mamar. În prezent poate fi considerată o adevărată bombă sexy, pe care şoferii o sorb din priviri, atunci când se află la volan.

12-13-vedete-3-col-spatar.jpg

Cristina Spătar (45 de ani) are un implant mamar de 485 de mililitri

După divorţ, şi Cristina Spătar (45 de ani) a vrut să se reinventeze: ”Am înlocuit protezele de 370 ml cu unele de 485 ml, şi le-am repoziţionat. Cristina a avut nevoie şi de un lifting (ridicare) mamar, pentru că proteza dreaptă era mult mai deplasată şi se putea observa asimetria”, a declarat doctorul Vitalie Stan, pentru Click! 

12-13-vedete-25-col-crudu.jpg

Daniela Crudu (28 de ani) şi-a mărit bustul la 17 ani

Şi lista cu divele care zăpăcesc conducătorii auto poate continua cu Daniela Crudu (28 de ani), care şi-a pus prima oară silicoane la 17 ani, dar şi cu Andreea Mantea (31 de ani), vedeta Kanal D, care a trecut tot prin două operaţii la nivelul bustului. Anna Lesko (39 de ani) este periculoasă nu numai pe scenă, ci şi în trafic.

12-13-vedete-2-col-anna-lesko.jpg

Anna Lesko (39 de ani) are un bust de infarct
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1