Finaliștii de la "Vocea României" fac bani la pachet într-un super concert!

finalisti_vocea_romaniei_4.jpg

Alex Musat, Teodora Buciu, Ioana Ignat, Robert Botezan, Vocea Romaniei, Beraria H, concert, Alexandra Usurelu
Alex Mușat, Ioana Ignat, Robert Botezan și Teodora Buciu s-au duelat în finala de la "Vocea"

Există viață și după PRO TV. Pe 16 decembrie 2016 se duelau în finala de la "Vocea României" (PRO TV), pentru faimă și premiul cel mare de 100.000 de euro, iar acum fac echipă pe scenă, într-unul dintre cele mai importante cluburi din Capitală. Dintre cei patru, finalistul lui Smiley, Alex Mușat, mai are o misiune grea, căci pe 30 ianuarie va cânta la Teatrul Național, alături de Alexandra Ușurelu.

Alex Mușat (21 de ani) s-a făcut remarcat la “Vocea României”, în sezonul al şaselea, intrând în echipa lui Smiley. A ajuns până în finală şi, astfel, a devenit cunoscut unei ţări întregi. Pasionat de blues, bistrițeanul îşi continuă pasiunea şi a început colaborarea cu antrenorul său, cu care lucrează la HaHaHa Production. Dar asta nu e tot, căci Alex are tot felul de cântări prin ţară, iar mâine, pe 28 ianuarie, va susţine un mega recital la Berăria H din Capitală. Dar nu singur, ci alături de foștii lui rivali de la "Vocea României", Teodora Buciu, câştigătoarea show-ului, Ioana Ignat şi Robert Botezan. Cei patru vor cânta piese din repertoriul românesc şi internaţional, iar prețul biletelor este pentru toate buzunarele: 15 lei cel mai ieftin, 30 de lei cel mai scump.

finalisti.jpg

Alex Musat, Teodora Buciu, Ioana Ignat, Robert Botezan, Vocea Romaniei, Beraria H, concert, Alexandra Usurelu
Așa arată afișul cu cei patru finaliști

Dar acesta nu este singurul proiect mare al lui Alex Muşat. Tânărul va urca pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti pe 30 ianuarie, unde va cânta, de la orele 17.00 şi 20.00, alături de talentata Alexandra Uşurelu, în spectacolul intitulat “Am să fiu eu casa ta”. Alex Muşat este al doilea invitat al Alexandrei Uşurelu în spectacolele simfonice pe care artista le va susţine la TNB, alături de o orchestră de 24 de instrumentişti. Astfel, alături de Alexandra şi Alex Muşat va mai urca pe scena Teatrului Naţional și Narcisa Suciu. În cele două spectacole din 30 ianuarie, Alexandra si Alex vor interpreta o piesă în prima audiţie, realizată de Bobby Stoica, piesă ce va fi inclusă şi pe noul album al solistei, ce se va lansa în toamna anului 2017. Narcisa Suciu a revenit în ţară din Finlanda, special pentru spectacolele „Am să fiu eu casa ta”.

alexandra_usurelu_si_alex_musat.jpg

Alex Musat, Teodora Buciu, Ioana Ignat, Robert Botezan, Vocea Romaniei, Beraria H, concert, Alexandra Usurelu
Alex Mușat va cânta cu Alexandra Ușurelu pe 30 ianuarie, la Teatrul Național
Loading...

Citește și

  • teodora buciu

    Teodora Buciu e câștigătoarea Vocea României 2016! Finala "Vocea României" de vineri, 16 decembrie, a adunat emoția, talentul și experiența întregului sezon șase. Cei patru magnifici, care se luptă pentru premiul de 100.000 de euro și pentru titlul de cea mai bună voce a țării, sunt: Ioana Ignat din echipa lui Marius Moga, Robert Botezan și Teodora Buciu de la Tudor Chirilă și Alex Mușat, concurentul lui Smiley. Loredana Groza este singurul antrenor care nu a avut niciun elev în marea finală, așa că pentru ea, emoțiile nu au fost atât de mari. Băieții de pe scaunele roșii, însă, au fost trup și suflet alături de concurenții pe care i-au mentorat în acest sezon.