Teodora Buciu e câștigătoarea Vocea României 2016! Are doar 17 ani

teodora_buciu2.jpg

teodora buciu
Teodora Buciu a câștigat Vocea României 2016
Foto: captură Pro Tv

Teodora Buciu e câștigătoarea Vocea României 2016! Finala "Vocea României" de vineri, 16 decembrie, a adunat emoția, talentul și experiența întregului sezon șase. Cei patru magnifici, care se luptă pentru premiul de 100.000 de euro și pentru titlul de cea mai bună voce a țării, sunt: Ioana Ignat din echipa lui Marius Moga, Robert Botezan și Teodora Buciu de la Tudor Chirilă și Alex Mușat, concurentul lui Smiley. Loredana Groza este singurul antrenor care nu a avut niciun elev în marea finală, așa că pentru ea, emoțiile nu au fost atât de mari. Băieții de pe scaunele roșii, însă, au fost trup și suflet alături de concurenții pe care i-au mentorat în acest sezon.

UPDATE 00:05: Câștigătoarea Vocea României 2016 este Teodora Buciu! Tudor Chirilă și-a adjudecat al treilea trofeu la rând.

UPDATE 00:00: Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului cinci, a cântat alături de trupa sa.

UPDATE 23:52: Lupta finală se dă între Alex Mușat (echipa Smiley) și Teodora Buciu (echipa Tudor Chirilă).

UPDATE 23:50: Ultima clasată în preferințele celor de acasă este Ioana Ignat, cea care l-a reprezentat pe Marius Moga. "Responsabilitate", a răspuns Ioana atunci când a fost întrebată ce a însemnat "Vocea României" pentru ea. Pe locul trei a ieșit Robert Botezan, unul dintre cei doi elevi ai lui Tudor Chirilă.

UPDATE 23:45: STOP VOT!

UPDATE 23:37: Minirecital Loredana Groza și Agurida. Li s-au alăturat Damian Drăghici, Skizzo Skillz.

UPDATE 23:30: Reprezentațiile concurenților s-au încheiat, iar emoțiile acestora sunt la cote maxime, căci a mai rămas doar o oră până la desemnarea câștigătorului de la Vocea României 2016.

UPDATE 23:22: Alex Mușat și Smiley au ales "Muddy Waters", melodie pe care au transformat-o într-un îndemn spre a-l vota pe Alex, pentru că "Anul acesta, Vocea e blues".

smiley_alex.jpg

smiley alex musat
Smiley și Alex Mușat
Foto: captură Pro Tv

 

UPDATE 23:05: Robert Botezan trăiește fiecare apariție pe scenă și orice melodie pe care alege să o cânte. Așa a făcut și în marea finală, când pentru momentul solo a ales cunoscutul cântec al lui Whitney Houston, "I Will Always Love You". Și vocea lui a avut de suferit din cauza răgușelii, a virozelor și a repetițiilor intense.

"Nu știu ce ai vrut să demonstrezi. Nu mi-ai transmis nimic", i-a spus Smiley.

robert.jpg

robert botezan
Robert Botezan
Foto: captură Pro Tv

 

UPDATE 22:55: Ioana Ignat a cântat în duet cu Grigore Leșe, pentru un moment diferit și emoționant. "Mamă, inima mi-i arsă" / "Cântă cucu-n Bucovina" a fost alegerea lor, una plină se sensibilitate și substanță.

ioana_grigore_lese.jpg

ioana ignat grigore lese
Ioana Ignat și Grigore Leșe
Foto: captură Pro Tv

 

UPDATE 22:35: Teodora Buciu și Tibi Albu, fost câștigător al concursului, au făcut un duet de senzație pe melodia "Who Wants to Live Forever"- Queen. Au cântat la înălțime pe o structură creată special pentru momentul lor.

teodora_tibi.jpg

teodora buciu tibi albu
Teodora Buciu și Tibi Albu
Foto: captură Pro Tv

 

UPDATE 22:25: Alexandru Mușat și chitara lui au făcut spectacol. Piesa aleasă: "Still Got the Blues"- Gary Moore.

alex_musat.jpg

alex musat
Alex Mușat
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 22:05: Robert Botezan și Tudor Chirilă au cântat încă o melodie marca Vama Veche, "Vara asta".

UPDATE 21:53 : Ioana Ignat și momentul ei solo, "My Heart Will Go On"/ "Hymn to the Sea", coloana sonoră a filmului "Titanic". Ioana este răcită și are probleme mari cu vocea.

ioana1.jpg

ioana ignat
Ioana Ignat
Foto: captură Pro Tv

 

UPDATE 21:35: Teodora Buciu și Tudor Chirilă, duet pe melodia "Zmeul", de la Vama Veche.

teodora_tudor.jpg

teodora buciu tudor chirila
Teodora Buciu și Tudor Chirilă
Foto: captură Pro Tv

 

UPDATE 21:25: Alex Mușat, mentorat de Smiley, a făcut duet cu Feli Donose, și ea fostă concurentă la "Vocea", în urmă cu patru ani. "Human", un cântec foarte actual, ce aparține lui Rag'n'Bone Man, a fost alegerea lor. Alex s-a ajutat și de chitară.

feli_alex.jpg

feli alex musat
Feli Donose și Alex Mușat
Foto: captură Pro Tv

 

UPDATE 21:10: Primul concurent care a cântat cu un invitat este Robert Botezan, elevul lui Tudor, care a cântat cu Ligia Hojda, concurentă din sezonul patru. Au interpretat "Hallelujah".

robert_ligia.jpg

robert botezan
Robert Botezan și Ligia Hojda
Foto: captură Pro Tv

 

UPDATE 21:00: Primul duet al serii: Ioana Ignat și Marius Moga. "With a Little Help from My Friends", de la The Beatles, este piesa aleasă de cei doi.

ioana.jpg

ioana ignat marius moga
Ioana Ignat și Marius Moga
Foto: captură Pro Tv

 

UPDATE 20:45: Teodora Buciu (17 ani) "a spart gheața" în marea finală. Eleva lui Tudor Chirilă, mezina concursului, a interpretat piesa lui Janis Joplin, "Cry, Baby". 

Moga: "M-am speriat de țignalul cu care a început. A fost o demonstrație de forță. E finala și nu o să spun nimic rău despre nimeni. Mi-a plăcut".

Loredana le-a dăruit colegilor câte un cadou și o carte semnată de ea, "Sentimente".

teo_buciu.jpg

teodora buciu
Teodora Buciu
Foto: captură Pro Tv

 

UPDATE 20:40: Finaliștii au ieșit în scenă. Fiecare va cânta de trei ori, O dată singuri, a doua oară cu un invitat special și a treia oară cu antenorul. Pavel Bartoș a dat START VOT!

finalisti.jpg

finalisti
Finaliștii sezonului șase
Foto: captură Pro Tv

UPDATE 20:30: Show-ul a debutat cu momente ale unor concurenți din sezoanele trecute.

 

Românii își pot susține și vota favoritul, după START VOT, prin SMS la numărul 1200, folosind numărul de concurs al fiecăruia, sau în aplicația Vocea României, care poate fi descarcată gratuit din iTunes sau Google Play. Primul vot în aplicatie este gratuit.

Loading...

Citește și