Finala "Românii au talent": Sala, înțesată de vedete

romanii_au_talent.jpg

romanii au talent
"Românii au talent", cel mai de succes show de la PRO TV
Foto: Facebook

"Românii au talent" este emisiunea care nu atrage numai atenția oamenilor obișnuiți, ci și a vedetelor, care se declară uluiți de momentele care se pun în scenă. Până acum, în edițiile live, oamenii din sală și din fața televizoarelor i-au putut vedea, cuminți și așezați în public, pe Amalia Enache, Cătălin și David Măruță, Sorana și Octavian Strunilă sau pe gimnaștii Marian Drăgulescu și Monica Roșu. Nici finala nu a făcut excepție.

Așa cum ne-a obișnuit, Cătălin Măruță a venit să-și susțină soția, pe Andra. Prezentatorul tv nu a lipsit de la niciuna dintre emisiunile live. Și Andi Moisescu a avut familia alături. Olivia Steer, soția, și cei doi copii au fost în sală. 

Giulia Anghelescu Huidu a fost și ea în platou, mai ales că săptămâna aceasta a făcut parte din familia PRO, căci a prezentat alături de Cove emisiunea "Vorbește lumea", pe care Adela Popescu a părăsit-o pentru a intra într-un scurt concediu prenatal.

giulia anghelescu

 

Lângă Giulia s-a așezat mama lui Smiley. Tot din curtea internă a PRO TV a mai apărut și Nicolle Stănese, prezentatoarea de la "Bake Off România", care a venit însoțită de iubit, dar și Mihai Bobonete, actorul din "Las Fierbinți". 

mama_lui_smiley.jpg

mama lui smiley
Mama lui Smiley a stat alături de Giulia
Foto: Gheorghe Chelu

 

Piticu', cunoscut românilor din trupa Simplu, în care a fost și Smiley, a fost în sală pentru a-l susține pe unul dintre finaliști, Florin Bontea, cel care a pus în scenă un număr de breakdance.

piticu_simplu.jpg

piticu simplu
Piticu' l-a aplaudat pe Florin Bontea
Foto: captură Pro Tv

bobonete.jpg

bobonete
Bobonete a stat de vorbă cu Andra în pauza de publicitate
Foto: Gheorghe Chelu
Loading...
 
 

Citește și

  • juriu romanii au talent

    Competiția care a ținut milioane de telespectatori cu sufletul la gură, "Românii au talent", a ajuns la ultima ridicare a cortinei, vineri, 3 iunie. Cel puțin pentru acest sezon. 16 concurenți care mai de care mai talentați și diverși s-au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro.

  • finalisti romanii au talent

    Show-ul de talente de la PRO Tv a ajuns în punctul culminant. Vineri, 3 iunie, se desfășoară marea finală ”Românii au talent, în care cei 16 concurenți se vor bate pentru premiul de 120.000 de euro.

  • andra

    Ultimul act al emisiunii-concurs "Românii au talent" a avut loc vineri, 3 iunie. 16 numere s-au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român, dar numai unul a avut câștig de cauză. Unul dintre momentele care a îmbinat pasiunea pentru muzică și compoziție, dar și povestea de viață a fost cel al Marei Prune.

  • Aceştia sunt 16 dintre cei mai talentaţi români care au ajuns în finala concursului de la Pro TV. Muzicieni, acobaţi, actori, dansatori, pe toţi îi aşteaptă o săptămână grea şi plină de emoţii. Vinerea viitoare se va da marea bătălie dintre ei, când se va decide cine va câştiga premiul cel mare de 120.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1