Robert Petrescu a câștigat MasterChef. S-a încheiat sezonul cu cele mai mici audiențe

robert.jpg

robert petrescu
Robert este câștigătorul MasterChef
Foto: Pro Tv

Cel de-al șaptelea sezon "MasterChef" s-a terminat după trei luni decompetiție. Ultimul examen al celor patru concurenți rămași s-a dat luni, 15 mai, cu începere de la ora 22:45. Aceștia s-au luptat nu doar pentru trofeu, ci și pentru premiul în bani, unul deloc de lepădat, de 50.000 de euro.

UPDATE: Robert Petrescu a câștigat "MasterChef". Acesta i-a convins pe jurați și a câștigat proba desertului. Robert a primit trofeul "MasterChef" și un cec în valoare de 50.000 de euro.

UPDATE: Alexandra a fost prima care a părăsit "ringul culinar", urmată de Flavius. Marea finală s-a dat între Ana și Robert.

ana.jpg

ana robert
Ana și Robert au rămas în marea finală
Foto: Pro Tv

 

Cei patru finaliști au fost Robert Petrescu, de profesie stomatolog, managerul Alexandra Hirtea, Flavius Pop, însoțitor de bord, și arhitecta Ana Demian. Fiecare dintre ei i-a impresionat pe cei trei membri ai juriului cu preparatele lor, dar și cu ambiția și perseverența. Chiar și așa, deși nivelul farfuriilor prezentate în concurs a fost unul superior sezoanelor inițiale, al șaptelea capitol al călătoriei culinare a lăsat de dorit la capitolul audiențe.

Lupta cu show-ul similar de la Antena 1, "Chefi la cuțite", s-a finalizat în favoarea celui din urmă. Poate și pentru că juriul cu care început "MasteChef", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a migrat la concurență.

Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu, deși au schimbat unghiul de abordare și au fost mai calmi în relația cu concurenții, nu au reușit să-i țină pe telespectatori lipiți de micile ecrane, drept dovadă că sezonul șapte este cel mai slab din punct de vedere al audienței, notează paginademedia.ro.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Are o experienţă de peste 25 de ani în arta culinară, a lucrat în restaurante cu 2 şi 3 stele Michelin din Franţa, cu toate acestea a ales să trăiască în România. Aici s-a remarcat rapid, a ajuns jurat la MasterChef (PRO TV) şi unul dintre cei mai apreciaţi chefi din industria gastronomică de la noi din ţară.

  • virgil iantu masterchef

    Virgil Ianțu (46 de ani) a revenit în televiziune după o perioadă lungă, în care s-a ocupat de muzică, a scris o carte pentru copii și a fost ”antrenor” pentru lideri și pentru cei care voiau să învețe să vorbească în public. Printre clienții lui Ianțu s-au numărat și noii jurați de la MasterChef.

  • Liviu Popescu (40 de ani), unul dintre cei mai carismatici juraţi de la ”MasterChef”, a fost tras la indigo de Mama Natură, el având un frate geamăn, pe Mihai. Strânsa legătură din copilărie nu s-a estompat odată cu trecerea timpului, astfel că şi acum au rămas alături, devenind parteneri de afaceri. Cei doi conduc cu succes un lanţ de cluburi şi de restaurante.

  • sorin bologa masterchef bucatar presedinte

    Noul sezon MasterChef de la Pro Tv a ajuns la episodul cinci, emoţiile concurenţiilor fiind din ce în ce mai greu de stăpânit. Juraţii noi şi regulile schimbate, care îi aduc pe concurenţi să gătească în echipă, au fost adevărate obstacole de trecut. Cu sufletul la gură a stat şi Sorin Bologa, unul dintre asipiranţii la marele titlu, care a reuşit să treacă mai departe, marţi seară, după ce a dat gata la testul sub presiune o prepeliţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1