Finala Insula Iubirii: ce s-a întâmplat cu perechile la șase luni de la terminarea filmărilor

bogdan_si_hannelore.jpg

concurenti insula iubirii
Concurenții de la Insula Iubirii au filmat finala în România
Foto: captură Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cele cinci cupluri care au făcut parte din cel de-a patrulea sezon ”Insula Iubirii” se întorc, duminică, 9 decembrie, de la 20.00, la Antena 1, în fața ceremoniei focului.

De această dată în România, nu în Thailanda, la șase luni de la încheierea filmărilor, cuplurile se reîntâlnesc cu Radu Vâlcan la Bonfire pentru a povesti cum a decurs viața lor după ”Insula Iubirii” și ce s-a întâmplat cu relațiile lor. De asemenea, emisiunea a arătat parcursul relației lor după experiența din Thailanda. Iată cuplurile care s-au împăcat, dar și cele care și-au spus „adio” definitiv! 

Cuplurile care au rămas separate 

iulian_la_click.jpg

Iulian și Marinela de la „Insula iubirii“
foto: Facebook

 

Înainte de a pleca de pe ”Insula Iubirii”, cuplurile au răspuns celei mai importante întrebări de cuplu: ”Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?”. Patru cupluri au decis să se despartă încă din timpul emisiunii, în timp ce cuplul format din Hannelore și Bogdan au susținut că pleacă împreună din Thailanda, însă vor avea multe de discutat în momentul în care vor ajunge acasă. 

mirela_ionut_insual_iubirii.jpg

mirela ionut insula iubirii
Mirela și Ionuț au venit din postura de cuplu la Insula iubirii
Foto: Antena 1

 

Cine a revenit asupra deciziei și cine a decis să mai dea o șansă relației sale, telespectatorii au aflat la Antena 1, în marea finală a celui de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, una dintre cele mai îndrăgite și controversate emisiuni ale momentului.

Deși cuplurile formate din Mari și Iulian, Mirela și Ionuț și Răzvan și Cati s-au ținut de cuvând și au respectat decizia de a se despărți, luată pe insulă, ceilalți parteneri nu au fost la fel de puternici și nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt. Mari și Ionuț au dezvăluit, totuși, că deși nu mai formează un cuplu, mai țin legătura ocazional.

cati-si-razvan-insula-iubirii.jpg

Răzvan a acuzat-o pe Cati că s-a îndrăgostit de ispita George
Foto Facebook

 

Mirela și Ionuț au ținut să puncteze, de asemenea, că „nu sunt dușmani”, însă au stabilit să dea uitare relației lor. În ceea ce-i privește pe Cati și Răzvan, aceștia se pare că și-au rezolvat problemele, după ce s-au certat în toată regulă la plecarea spre România. Cei doi au susținut că nu mai formează un cuplu, însă relația dintre ei este una bună în prezent, având în vedere că aceștia au venit și au plecat cu același automobil la ultimul bonfire al emisiunii. 

Andreea și Gabi și-au mai acordat o șansă, însă s-au despărțit ulterior

gabi-si-andreea-insula-iubirii

gabi si andreea pozeaza pentru fotografia de cuplu
Gabi şi Andreea au participat la emisiune doar 72 de ore. Un timp scurt, dar zbuciumat atât pentru ea, cât şi pentru el
Foto: Antena 1

 

Unul dintre cele mai controversate cupluri pe care le-a văzut Thailanda, Andreea și Gabi, au decis să mai acorde încă o șansă relației lor, după 6 luni de terminarea filmărilor. După ce ambii parteneri și-au adus acuze grave în timpul în care au fost separați în cele două resort-uri, în cadrul testimonialeleor, se pare că Gabi a fost cel care a contactat-o pe Andreea pentru a-și cere scuze pentru comportamentul său din emisiune.

„Am discutat amândoi. Imi lipsea cineva. Era voba și de singurătate, dar și de lipsa ei”, a spus concurentul în cadrul bonfire-ului. Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, le-a reproșat celor doi că se complac în această situație și i-a întrebat „Ce dracu căutați împreună?!”, având în vedere parcursul lor în emisiune. 

Hannelore și Bogdan s-au căsătorit

hannelore_bogdan_nunta.jpg

hannelore bogdan nunta
Hannelore și Bogdan s-au căsătorit acum șapte luni
Foto: Facebook / Alexandru Ionesi

 

Un alt cuplu controversat, cel format din Hannelore și Bogdan, a uimit telespectatorii cu faptele și trăirile lor. Cu o relație de șapte ani în spate și o nuntă programată, cei doi au trezit sentimente contradictorii în sufletele celor care i-au privit din fața micilor ecrane.

Era determinat să pună punct logodnei cu Hannelore, dar Bogdan s-a întors la 180 de grade când a ajuns acasă și a continuat cu nunta, chiar dacă femeia iubită se îndrăgostise de cel care i-a fost ispită, Andi. Petrecerea a avut loc în Timișoara, dar tinerii însurăței au făcut și o ședință foto în Budapesta. Luna de miere și-au petrecut-o în Grecia.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5