Finala Exatlon 2019, audiențe. Câți români s-au uitat la finala reality show-ului de la Kanal D

exatlon-2019-finala.jpg

exatlon sigla
Finala Exatlon 2019 a strâns aproximativ un milion de privitori din toată țara
foto: Kanal D

Finala Exatlon 2019, de la Kanal D, în care Ion Surdu si Andreea Arsine și-au adjudecat premiul de 50.000 de euro fiecare, s-a bătut pentru primele locuri de audiență. Cifrele au fost semnificativ mai mici față de finalele primelor două finale, însă show-ul a reușit să se impună la nivel național.

Finala Exatlon, sezonul al treilea, s-a impus la nivel național, dar a pierdut orașele și publicul tânăr. Acestea din urmă au fost adjudecate de Pro TV, anunță Pagina de Media

Finala de duminică a strâns aproximativ un milion de privitori din toată țara și o medie de 150.000 de tineri pe minut. Prima finală Exatlon, care l-a desemnat câștigător pe Vladimir Drăghia, a fost cea mai urmărită de până acum. La vremea respectivă strângea 1,7 milioane de oameni, la nivel național, în medie. A doua finală a fost urmărită de 1,5 milioane de oameni, din toată țara, pe minut. 

Pro TV a încercat să ”bată” finala Exatlon 2019 cu film și cu finala Ligii Națiunilor

Pro TV a avut 920.000 de privitori la nivel național, pe intervalul Exatlon, și o medie de 240.000 de telespecatori tineri. Antena 1 a reușit să prindă doar locul trei (Național și Comercial) pe intervalul finalei Exatlon. La orașe, postul Intact a fost pe locul patru, după România TV. 

Producțiile puse la bătaie pe intervalul finalei Exatlon de celelalte show-uri TV: Pro TV, filmul „Jonah Hex” (de la 20:00) și finala Nations League Portugalia - Olanda - 1- 0 (de la 21:45); Antena 1, ultimul episod „Liber ca pasărea cerului” (20:00) și filmul „Jaf în stil Italian” (21:00). 

Citește și:

Cei mai accidentați concurenţi de la „Exatlon” dau cărțile pe față

Exclusiv! Câţi bani câştigă Faimoşii de la “Exatlon 2019”

La orașe, Pro TV a trecut peste Kanal D. Finala Exatlon, de pe locul doi, a adunat 445.000 de privitori de la orașe. Liderul topului, Pro TV, a avut o medie 480.000 de telespecatori pe minut.

Antena 1 pierdut și locul trei în mediul urban, pe intervalul finalei Exatlon. România TV a fost pe trei, peste Antena 1, cu o medie 350.000 de privitori. 

Tinerii au mers pe mâna Pro TV. Kanal D a rămas tot pe poziția a doua, cu o medie de 150.000 de privitori pe minut. Liderul a avut o medie de 240.000 de telespectatori în fiecare minut, pe intervalul finalei Exatlon. Antena 1 a revenit pe locul trei, cu o medie apropiată de Kanal D, tot în jurul cifrei de 150.000 de privitori. 

 

Loading...

Citește și

  • Alex Velea nu mai face parte, din 2019, din proiectul „Acces Direct”, de la Antena 1. Tot mai multe voci spun că solistul ar putea participa la un nou reality-show, de ce nu, chiar la Exatlon, acolo unde deja primul nume anunţat este „fiul lui adoptuv”, Mario Fresh.

  • Câștigători Exatlon 2019

    Cel de-al treilea sezon al emisiunii “Exatlon” a venit la Kanal D cu schimbări semnificative. În primul rând, toată lumea a remarcat interesul mult diminuat, în raport cu primele două sezoane, care au fost un fenomen, iar în al doilea rând, nici premiul nu mai e ce a fost. De data aceasta vor exista doi câștigători, o fată și un băiat, care vor pleca acasă cu câte 50.000 de euro. Click! a aflat cine sunt norocoșii.