Fiicele maneliştilor au decolteuri de infarct

14-vedete-carmen-2.jpg

Carmen, fiica lui Adi Minune, şi-a etalat trupul de divă, la plajă

Florin Salam şi Adi Minune au cu ce se lăuda, căci fiicele lor ar putea câştiga lesne un concurs de frumuseţe. Carmen Simionescu (19 ani) şi-a încins fanii de pe Facebok cu fotografiile ei în costum de baie, în care îşi etalează bustul apetisant. Nici prietena sa, Betty Salam (17 ani), nu se lasă mai prejos, având un decolteu natural de invidiat.

Aşchia nu sare departe de trunchi, astfel că Betty Salam şi Carmen Simionescu (19 ani) şi-au făcut deja debutul în muzică. Recent, fiica  lui Adi Minune şi-a lansat un nou videoclip, “Shake It”, realizat de regizorul Bogdan Daragiu, care îi este şi partener de viaţă. Dar acesta a regizat şi a filmat şi videoclipurile anterioare ale artistei, precum “You Got It”, “Minte-mă” şi “Viciul Meu”.

Conştientă de atuurile ei fizice, Karmen, pe numele ei de scenă, a publicat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii din vacanţă, în care apare în costum de baie. Fanii s-au şi grăbit să o complimenteze, inclusiv pentru cele trei tatuaje pe care şi le-a făcut în această vară.

Zoom
Betty, fiica lui Florin Salam, are un bust imens, natural 100%

 

Dar şi Betty Salam vine puternic din urmă. La 17 ani, ea arată ca o adevărată bombă sexy, având un decolteu demenţial, 100% natural, cu care le-a tăiat răsuflarea turiştilor de pe plajă. Însă ea postează foarte rar pe Internet fotografii în ipostaze incendiare, căci încă ştie de frica lui Florin Salam. Acum doi ani, la şase ani de când mama ei a încetat din viaţă,  în urma unor probleme hepatice, Betty a lansat o piesă în memoria acesteia,  intitulată “Acolo sus”. Apoi, s-a bucurat de succes cu melodia “Bine pentru tine”, pe care o cântă alături de Matteo.

Ambele sunt îndrăgostite lulea

 

Betty se pregăteşte de nuntă. Ea acceptat cererea în căsătorie a iubitului, Cătălin Vişinescu, care e şi pe placul viitorului său socru, Florin Salam. Iar Carmen şi-a găsit fericirea în braţele lui Bogdan Daragiu, un regizor de videoclipuri foarte talentat, la adresa căruia Adi Minune are numai cuvinte de laudă.

 

loading...

Citește și