Fiica lui Teo Trandafir, despre relația cu mama ei: "Nu suntem neapărat mamă–fiică"

main_teo.jpg

Teo Trandafir și fiica ei, declarații șocante

Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia și, din acel moment, a devenit cea mai importantă persoană pentru ea. Cele două s-au filmat pe instagram și au vorbit despre Crăciun, dar și despre cum se înțeleg ele.

Teo Trandafir, prezentatoarea show-ului Teoshow, a povestit despre cum se înțelege cu fiica ei, chiar pe contul personal de Instagram. 

“Vorbim cu ceilalţi copii, cu pre-adolescenţi, nici nu ştii cum să le… adolescenţi – cred că sunt şi la voi pe categorii… aşa – ce ţi se pare că ar putea rezolva Moş Crăciun pentru ei? Eu îţi spun ce mi-ai zis mie: «că Moş Crăciun ar putea să facă în aşa fel, încât părinţii să vorbească mai mult cu ei, să îi asculte mai mult, să îi bage mai mult în seamă şi să îi creadă». Da!”, a declarat Teo Trandafir, prezentatoare TV.

Maia, fiica ei a avut multe de spus, la rândul ei, aceasta a explicat cât de importantp este mama ei pentru ea. 

“Da… Să unească familiile, aşa cum suntem noi două, unite dintotdeauna. Pentru că, nu judec neapărat din interior, dar nu cred că există relaţii atât de strânse ca a noastră. Nu suntem neapărat mamă–fiică, dar, evident, că suntem. Dar, mai presus de toate, suntem prietene şi suntem prietene foarte bune. Şi, în momentul în care am spus că cerul e negru şi afară e soare, pentru tine, cerul e negru”, a completat Maia, fiica lui Teo.

Loading...

Citește și