Fiica lui Minune elucidează misterul! Este sau nu însărcinată?

Carmen şi Franco se iubesc pe zi ce trece tot mai mult

franco blonda despartire carmen relatie noua
Carmen şi Franco s-au despărţit
Foto: Facebook

După aniversarea de 40 de ani a lui Adrian Minune, în centrul atenţiei este Carmen, fiica manelistului. Zvonul că tânăra este însărcinată a făcut-o una dintre cele mai căutate persoane atât în rândul familiei şi prietenilor, cât şi în cel al presei. Luată prin surpindere, Carmen Simionescu a explicat cum stau de fapt lucrurile.

Carmen şi Franco se iubesc nebuneşte, mai ales acum când manelistul l-a acceptat într-un final pe tânăr în familia lui, însă părinţii fetei sunt foarte supăraţi dacă zvonurile privind o eventuală sarcină ar fi adevărate.

"Părinţii mei sunt foarte supăraţi. Eu nu am văzut despre ce este vorba. Dar de când m-am trezit îmi sună telefonul continuu. Nu este nimic adevărat. Nu sunt însărcinată. Am vorbit despre copii cu Franco, însă eu am doar 17 ani, nu se pune problema asta, deocamdată. Am o şcoală de terminat", a spus Carmen Simionescu la Pro Tv.

Tânăra a explicat că ceea ce se vedea prin rochia mulată de culoare roşie a fost rezultatul festinului culinar de la petrecere. "Totul a fost foarte bun şi nu am putut să mă abţin. Cel mai mult mi-a plăcut carnea la proţap", a spus bruneta care s-a delectat cu viţel de lapte şi alte bunătăţi.

Loading...
 
 

Citește și