Fiica lui Irinel Columbeanu vinde rochii cu 200 de lei bucata

12-13-vedete-iri-si-fiica.jpg

Irinel Columbeanu si Irinuca
Citeste tot despre: 

E plină de talente micuţa Irina Columbeanu! Pe lângă pictură, dans, pian, limbi străine şi înot, fetiţa lui Irinel se pricepe şi la design vestimentar.

Irinuca (9 ani) desenează la perfecţie schiţe pentru rochii, iar recent a avut parte de o mare surpriză.

Zoom
Acesta este manechinul pe care Irinuca exersează meseria de designer

Creatoarea de modă Anca Manea din Oradea a încurajat-o, oferindu-i un manechin în miniatură, pe care Irina să-şi transpună ideile în realitate. Ba mai mult, tot Anca o va ajuta să şi finiseze rochiţele, pe care fetiţa s-a gândit să le vândă cu 200 de lei bucata. Un preţ bun pentru început! Irinel o încurajează pe moştenitoarea lui să facă bani, mândră că micuţa are de mică nas de afacerist. Şi el, la rândul lui, a reuşit să o coopteze pe creatoarea de modă Anca Manea în afacerea lui cu cafea organică.

loading...

Citește și

  • Irinel Columbeanu se topeşte de dragul fiicei sale, Irinuca. La opt ani, micuţa are o minte brici, iar milionarul de la Izvorani îi face toate poftele moştenitoarei sale. De aproape patru ani, de când Irinuca a fost încredinţată de instanţă tatălui ei, Irinel Columbeanu se ocupă personal de educaţia fiicei sale, care locuieşte cu el la moşia de la Izvorani.

  • Fetița lui Irinel Columbeanu (58) și a Monicăi Gabor, care recent a defilat în prezentarea de modă a designerului Cătălin Botezatu, a prins gustul modei și deja realizează schițe pentru rochii de seară.

  • Irina Columbeanu a avut parte de sărbători fără mama ei, care a preferat să petreacă de Revelion alături de iubitul ei, Mr Pink, în SUA. Micuţa nu a mai văzut-o pe Monica Gabor de şase luni, însă nu disperă. Împreună cu Irinel, cea mică i-a trimis vineri mamei sale, care împlineşte 28 de ani, o felicitare.

  • irina columbeanu

    Pentru că este înscrisă la o școală privată, fiica lui Irinel Columbeanu abia acum se bucură de vacanță. Timp de o săptămână, Irina va sta în Cluj, într-un resort de lux, și-și va însoți tatăl la un eveniment cultural.