Fiica lui Ion Besoiu, prima reacție după moartea marelui actor

ioana_besoiu.jpg

ioana besoiu
Ioana Besoiu este fiica actorului Ion Besoiu din căsătoria cu actrița Emilia Dobrin
foto: arhivă personală

Ioana Besoiu, fiica lui Ion Besoiu, a transmis primul mesaj după moartea marelui actor, pe contul personal de pe o rețea de socializare.

Fiica lui Ion Besoiu a anunțat că trupul neînsuflețit al marelui actor va fi depus vineri în foaierul Teatrului Bulandra din București, pentru ca cei care l-au iubit să-i aducă un ultim omagiu. Besoiu a fost directorul Teatrului Bulandra timp de 12 ani.

”Tatăl meu, ION BESOIU, a încetat din viaţă. Trupul neînsufleţit va fi depus joi 19 ianuarie la orele 16.00 la Capela Cimitirului Bellu Ortodox. Vineri 20 ianuarie de la orele 15.00, cei care l-au cunoscut şi apreciat îşi pot lua rămas bun la Teatrul «L.S.Bulandra», foaierul Sălii Liviu Ciulei (Bd. Schitu Măgureanu nr.1) începând cu orele 15.00, unde va fi depus până sâmbătă 21 ianuarie la orele 12.00. Slujba de înmormantare va avea loc sâmbătă 21 ianuarie la ora 13.00 la Cimitirul Bellu Ortodox”, a scris pe Facebook Ioana, fiica actorului.

Ion Besoiu a murit miercuri, 18 ianuarie, la Institutul C.C. Iliescu din Capitală. Inima marelui actor a cedat după cel de-al treilea infarct, după un an în care problemele de sănătate s-ua ținut lanț, iar Besoiu a petrecut mult timp în spital.

ion-besoiu-541390l.jpg

ion besoiu
Ion Besoiu și-a câștigat notorietatea cu rolul căpitanului Lupan din serialul ”Toate pânzele sus”
foto: cinemagia.ro
Loading...

Citește și

  • A jucat în peste 80 de filme, a trecut prin patru căsnicii, a dus o viaţă agitată. Acum, la 85 de ani, actorul care l-a interpretat pe căpitanul vasului Speranţa din “Toate pânzele sus” a decis “să fie mai răbdător cu el”. Este bolnav, singur, merge în baston şi caută cât poate de mult să se ferească de frig.

  • ion besoiu

    Ion Besoiu a murit miercuri, 18 ianuarie, înainte de a fi apucat să-și vadă împlinită cea mai dragă dorință. inima actorului a cedat după cel de-a treilea infarct. Medicii de la Institutul C.C. Iliescu nu au putut face nimic pentru a-l mai ține în viață.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1