Fiica cea mică a lui Florin Dumitrescu a împlinit 6 ani: „Dacă nu ar fi venit pe lume, viața noastră ar fi fost plictisitoare”

158953374_282366406578912_8749821384002816279_n.jpg

Fiica lui Florin Dumitrescu a împlinit 6 ani
Foto Facebook

Fiica lui Florin Dumitrescu a împlinit 6 ani, iar tatăl ei a avut grijă să îi transmită câteva mesaje cu această ocazie. Alături de cuvintele frumoase, cheful a publicat și o serie de fotografii cu micuța.

„Petrecere mare”, așa cum scrie Florin Dumitrescu pe Facebook, în familia lor, cu ocazia împlinirii a 6 ani a fiicei sale Mia Victoria. Cheful a avut grijă ca acesteia să nu-i lipsească nimic, în special dragostea sa, dar și afecțiunea familiei. Iar acesta a împărtășit cu toți prietenii săi virtuali  cele mai frumoase fotografii cu Mia Victoria, dar și un mesaj de la mulți ani. 

Ce mesaj de la mulți ani i-a scris Florin Dumitrescu fiicei sale

„Petrecere mare în cartier, Mia Victoria împlineşte 6 ani! 6 ani de când a apărut pe lume ghemotocul ăsta mic pe baterii alcaline, cu gândul doar la pluşi, ciocolată, Armin Van Buuren. Ne distrăm zilnic cu ea şi ştim foarte bine că dacă nu ar fi venit pe lume, viața noastră ar fi fost plictisitoare”, a scris el pe rețelele de socializare. 

Loading...
 
 

Citește și