Fiica lui Cătălin Crișan, o splendoare de femeie! Daria a crescut și arată ca un topmodel

daria-crisan-fiica-catalin-crisan_3.jpg

Daria Crișan este absolut superbă
foto: arhivă personală

Din relația cu prima soție, Lucia Bubulac, îndrăgitul cântăreț Cătălin Crișan (51 de ani) are o fiică de 18 ani, Daria, care îi moștenește pasiunea pentru artă și cochetează cu modelling-ul. Daria Crișan este încă elevă, însă asta nu o împiedică să fie în timpul liber fotomodel, actriță, dar și cântăreață. Le face pe toate cu pasiune, talent și delicatețe.

„Așchia nu sare departe de trunchi” este o zicală din popor, care i se potrivește de minune lui Cătălin Crișan și fiicei lui, Daria, elevă a Liceului „Gheorghe Şincai” din Capitală. Frumoasă, înaltă, cu părul precum mierea și cu ochii albaștri, Daria Crișan a cucerit imediat lumea modellingului și pe cea a teatrului românesc. În urmă cu aproape doi ani, fiica lui Cătălin Crișan a avut rolul principal în piesa „Profesorul de franceză”, unde celebrul ei tată a fost chiar regizorul piesei și în care s-a descurcat de minune. De asemenea, recent, Daria a reușit să obțină marele premiul al concursului de radio Virgin Talent Hunt. După mii de înscrieri, sute de mii de vizualizări și o competiție strânsă, Colegiul Național ,"Gheorghe Șincai” din București este liceul câștigător.

  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • Daria Crișan este absolut superbă
    foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • Maximize

1/5

Daria Crișan se face tot mai frumoasă de când este fotomodel

Pe lângă cariera care se anunță de succes, Daria Crișan este și foarte atentă la felul în care arată. Acum puștoaica lui Cătălin Crișan a devenit o adevărată domnișoară cochetă. Daria adoră să meargă în saloanele de înfrumusețare și să încerce produsele cosmetice care o ajută să arate perfect pentru noua ei carieră în modelling.

catalin_crisan_lucia_bubulac_copii.jpg

Lucia Bubulac Catalin Crisan
Lucia Bubulac și Cătălin Crișan, alături de copiii lor

Citește și:

Cătălin Crişan, dezvăluiri inedite despre divorţul de a doua soţie

Fiica lui Robert Turcescu a devenit majoră. Cum arată şi ce planuri are superba domnişoară

Loading...

Citește și