Fiica lui Buzdugan, pe scenă la «Next Star»

12-13-vedete-1-col-fiica-buzdugan.jpg

Maria seamănă mult cu tatăl ei

Şi-a ţinut departe familia de micul ecran şi a fost discret cu viaţa personală până azi.

Daniel Buzdugan (42 de ani), realizatorul de la Radio ZU, va avea mari emoţii mâine seară, pentru că, de la ora 20.30, la emisiunea “Next Star” (Antena 1), va urca pe scenă fiica lui, Maria (8 ani). Fetiţa vine alături de alţi 21 de copii şi va interpreta un cântec african, sub numele “Cor cu dor”.

“Este pentru prima oară când Maria cântă la televizor. Are aptitudini artistice, îi place să cânte, face şi chitară, dar şi desenează foarte frumos. Este varianta îmbunătăţită a tatălui ei. Maria cântă de la grădiniţă, iar de doi ani face parte din acest cor”, ne-a explicat Daniel Buzdugan. Dacă va ajunge în finală, Maria şi colegii ei au şanse să se bată pentru premiul de 20.000 de euro.

 

Loading...

Citește și

  • morar buzdugan

    Nu mai au linişte de când au comis o gafă de proporţii. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au ajuns subiect de discuţie la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).Vicepreşedintele CNA a dezvăluit care au fost propunerile de sancţionare după ce realizatorii radio i-au numit pe fotbaliştii congolezi “maimuţe”, “cimpanzei”, “gorilieni”, iar acestea nu sunt deloc mici.

  • Mihai Morar, Daniel Buzdugan, radio ZU, scandal rasim, sanctiune, Kamara, Congo

    Nu mai au liniște din 26 mai, de când remarcile rasiste pe care le-au făcut în emisiunea “Morning Zu” au aruncat Internetul în aer. Cei doi realizatori, Mihai Morar (34 de ani) și Daniel Buzdugan (41 de ani), și-au pus țara în cap, dar mai ales pe artiștii de culoare de la noi, din cauza unor comentarii cum rar s-au mai auzit în audiovizual. În direct la Radio ZU, cei doi i-au numit pe fotbaliștii și pe suporterii congolezi, „maimuțe”, “gorilieni”, “cimpanzei”. Solistul Kamara și-a exprimat primul dezgustul.