Fiica lui Aurelian Preda spune că a fost abuzată sexual: „Mi-a spus că dacă vreau să ies din casă trebuie să mă culc cu el!”

12_2.jpg

Ana Maria, alături de Nicuşor Iordan, care i-a fost tutore timp de doi an, până la majorat

Fiica adoptivă a regretatului solist Aurelian Preda, Ana Maria Rosa (19 ani), face acuzaţii grave la adresa cântăreţului Nicuşor Iordan, în grija căruia s-a aflat timp de doi ani, până la majorat. În timp ce ea susţine că acesta ar fi abuzat-o sexual, Nicuşor jură că totul este o înscenare. Războiul declaraţiilor, care a debutat la doar trei luni de la decesul lui Aurelian, s-a mutat la tribunal.

Ana Maria Rosa (19 ani) a făcut dezvăluiri cutremurătoare, luni, la emisiunea ”Acces Direct” (Antena 1). Tânăra cântăreaţă a povestit că ar fi fost abuzată chiar de către bărbatul care s-a angajat să aibă grijă de ea, nimeni altul decât interpretul de muzică populară Nicuşor Iordan (40 ani). Ea susţine că abuzurile ar fi început la scurt timp de la decesul părintelui ei adoptiv, Aurelian Preda, care s-a stins din viaţă pe 27 septembrie 2016, şi că ar fi fost şantajată să nu spună nimic.

12_33.jpg

Ana Maria, între Nicuşor şi Aurelian

Înainte de a pierde bătălia cu cancerul, Aurelian Preda a lăsat un testament, în care a precizat ca bunul său prieten, Nicuşor Iordan, să aibă grijă de fata lui, minoră la acea vreme. Iată varianta  fetei: „Eram ca şi copilul lui. Eu îl consideram ca tatăl meu. Tata avea extrem de multă încredere în el şi cu limbă de moarte a lăsat ca el să aibă grijă de mine. Nu mă mai lăsa să ies din casă. Nu mă mai lăsa să mă văd cu prietenii mei. A spus că, dacă vreau să ies din casă, trebuie să mă culc cu el. A venit după mine. M-a pus în bucătărie. Mi-a dat un ceai. Şi-a cerut scuze. A zis că nu ştie ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv şi m-am dus în cameră. Din momentul în care am ajuns în pat, în cameră, eu nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus fiica lui Aurelian.

12_1.jpg

Ana Maria, cu tatăl ei adoptiv, Aurelian Preda

Ea trăieşte cu convingerea că ar fi fost drogată, în acea noapte, de cel pe care ea îl considera un al doilea tată: „Am intrat în telefonul lui ca să îmi trimit nişte poze de la spectacolul avut în memoria tatălui meu şi atunci am găsit poze cu mine stând aici în pat. În ipostaze indecente, în lenjerie intimă”, a mai zis Ana Maria, la Antena 1.

Nicuşor Iordan s-a apărat într-un mesaj postat pe conturile sociale, imediat după ce a fost pus la zid de Ana Maria: ”Dragii mei, astăzi am avut parte de un nou atac mediatic în ceea ce mă priveşte. S-a schimbat doar televiziunea. Înţeleg să resping toate acuzaţiile care mi se aduc, este opinia d-rei Anei Maria şi atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată şi în scris! Înţeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment. Legislaţia penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzaţii, s-au făcut afirmaţii mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă. Fac menţiunea că după ce am fost şantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum se încearcă un şantaj mediatic în ceea ce mă priveşte”, a scris Nicuşor Iordan pe Facebook. 

Se duc pe rând la mormântul de la Dervent 

12_4.jpg

Ana Maria i-a făcut parastas tatălui său

La parastasul de trei ani pentru Aurelian Preda, solistul care a fost înmormântat pe 2 octombrie 2016,  la Mănăstirea Dervent, Judeţul Constanţa, Nicuşor Iordan şi Ana Maria Rosa s-au evitat. Ea a făcut pomană pe 22 septembrie, iar el a mers cu un buchet de flori, cinci zile mai târziu.

12_3.jpg

Nicuşor Iordan are interzis la mormânt

Nicuşor a postat atunci, pe Facebook, un mesaj emoţionant: ”Astăzi s-au împlinit trei ani de cand fratele Aurelian Ion Preda s-a mutat în împărăţia Tatălui Ceresc. Că de multe alte ori am fost la mormântul lui si i-am «spus» ce am simţit: că-mi lipsesc foarte mult sfaturile lui după care m-am ghidat 14 ani, că anumite persoane fără Dumnezeu încearcă să-l discrediteze în fel şi chip uitând că mai presus de judecata Divină nu există o alta, că în continuare cei pe care i-a considerat apropiaţi, în loc să-i ia apărarea «se fac ca plouă»".

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1