Fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj dur după moartea jurnalistului!

andrei_gheeorghe.jpg

andrei gheorghe
Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani în urma unui infarct
Foto: Instagram

Devastată de moartea părintelui său, fiica lui Andrei Gheorghe găseşte putere că lupte cu toate armele împotriva celor care vor să-i păteze imaginea jurnalistului. Anastasia a transmis un mesaj prin care a cerut discreţie, explicând că nu îşi doreşte dă fie difuzate în spaţiul public imagini cu tatăl ei decedat.

Anastasia Gheorghe, fiica naturală a jurnalistului, traversează o perioadă crâncenă. Deşi este dărâmată de pierderea suferită, ea îşi doreşte să-i protejeze imaginea omului de radio şi tv şi a transmis un mesaj dur către toţi cei care vor să-i păteze memoria.  

"Îmi doresc ca imaginea publică a tatălui meu să rămână așa cum a fost și până acum, cu bunele și cu relele ei. Imaginile de după trecerea lui în neființă nu constituie nimic altceva decât o goana tristă după senzațional și nu face niciun serviciu publicului românesc. (...) Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate și va rog să îi tratați trecerea cu demnitate. Eu cred că merită", a scris Anastasia Gheorghe.

Jurnalistul Andrei Ghoerghe a fost găsit mort luni seară în baia locuinţei sale din Voluntari. Omul de presă a fost descoperit de îngrijitorul casei zăcând pe jos, într-un tricou şi o pereche de boxeri. A sunat de urgenţă la 112, dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru el. Decesul se produsese cu 12 ore înainte.

Sâmbătă va fi incinerat

Andrei Gheorghe nu va avea parte de înmormântare și s-a stabilit să fie incinerat sâmbătă, la ora 10.00, la Crematoriul Vitan Bârzești, acolo unde pot participa toți cei care l-au îndrăgit. ”Mereu îmi spunea că vrea asta”, a completat Petruța, care nu a dorit să spună unde va fi depus fostul ei soț timp de patru zile, după ce va fi luat de la IML. ”Nu va fi un loc public”, a precizat femeia.

De altfel, Andrei Gheorghe nu a fost un apropiat al Bisericii, fiind mai degrabă un sceptic, iar ultima postare sa spune totul: ”Voi continua să trolez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari și alte asemenea făpturi imbecile”, a scris Andrei pe pagina de Facebook. 

Medicii legiști nu au stabilit cauza exactă a morții, deoarece se așteaptă rezultatele finale de la laborator ale unui test toxicologic, însă, din primele informații Andrei Gheorghe ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator.

loading...
Loading...

Citește și

 • a murit Andrei Gheorghe, cum a murit Andrei Gheorghe, familie, sotie Andrei Gheorghe, copii

  S-au cunoscut în 2007, s-au iubit nebunește, însă în 2014 au plecat pe drumuri separate, parafând finalul iubirii lor cu o ștampilă de divorț. Petruța Gheorghe și Andrei Gheorghe au rămas însă apropiați sufletește, iar mesajul sfâșietor pe care femeia l-a pus pe Facebook, în urmă cu doar câteva minute, dovedește relația specială pe care au avut-o.

 • andrei gheorghe, petruta gheorghe, sotie

  A rămas un nonconformist și după moarte. Andrei Gheorghe, care a murit pe 19 martie, la 56 de ani, a fost foarte clar cu privire la ce îşi doreşte pentru înmormântarea sa, iar fosta soţie a povestit că va respecta întocmai dorinţele jurnalistului.

 • katarina dyer mesaj facebook

  Vestea morţii lui Andrei Gheorghe a produs o mare suferinţă în rândul familiei jurnalistului. Deşi era divorţat de Petruţa, din 2014, fosta soţie a fost devastată când a aflat că cel pe care l-a iubit nebuneşte nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorţii cu doar câteva ore înainte să afle despre decesul jurnalistului, fosta consoartă a omului de radio şi tv făcea glume cu fiica ei Katarina pe Facebook, pe seama morţii.

 • andrei gheorghe avere

  Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe se ocupă de funeraliile jurnalistului, găsit decedat în vila sa din Voluntari, luni seara. Petruţa Gheorghe şi copiii jurnalistului s-au ocupat de toate precedurile premergătoare înmormântării şi vor ridica în următoarele ore de la IML sicriul cu trupul neînsufleţit al omului de radio şi tv. Tot ei vor fi probabil şi moştenitorii averii. Potrivit unei declaraţii din 2010, jurnalistul deţinea mai multe terenuri, o casă şi obiecte de artă.