Fiica Loredanei Groza a ieșit în oraș cu băiatul lui Ștefan Bănică. Unde au fost surprinși

loredana-groza.jpg

loredana groza
Loredana Groza a avut, joi seară, premiera spectacolului „We Will Rock You”

Joi, 11 aprilie, în Centrul Vechi din Bucureşti, solistul Sebastian Seredinschi a lansat o nouă piesă, marca HaHaHa Production. Solistul i-a avut alături pe colegii şi prietenii săi, Smiley, Feli, Dominique, Dorian, Diana Sar sau Amir, însă la eveniment au venit şi doi adolescenţi celebri, Elena, fiica Loredanei Groza, și Radu Ștefan, fiul lui Ştefan Bănică.

Evenimentele mondene reunesc de cele mai multe ori multe dintre vedetele din showbiz-ul nostru. Joi seara, în Centrul Vechi din Bucureşti, la True Social Club, Sebastian Seredinschi şi-a lansat noua sa piesă marca HaHaHa Production, “Iartă-mă să te iert”. La acest eveniment au participat prietenii juratului de la “Cântă acum cu mine”, colegii de la casa de producție şi o mulţime de fani. Smiley, de exemplu, a venit înainte de concert şi apoi a plecat destul de repede, pentru că a avut spectacol în alt local. În schimb, au fost Dominique, Dorian, Diana Sar, Jean Gavril sau Amir, iar Feli a urcat pe scenă şi a cântat şi ea cu Seredinschi un refren.

fiica_lori.jpg

fiica loredana groza
Elena, fiica Loredanei Groza, s-a distrat foarte bine la lansarea lui Seredinschi
foto: Click!

La acelaşi eveniment au fost şi doi tineri cunoscuţi, copiii celor mai iubite vedete de la noi. Este vorba despre Elena Boncea (21 de ani), fiica Loredanei Groza şi a producătorului Andrei Boncea, şi Radu Ştefan Bănică (16 ani), fiul lui Ştefan Bănică. Cei doi nu au venit împreună, însă au dansat pe muzica lui Seredinschi şi s-au distrat separat. Fiul lui Bănică era însoţit de o domnişoară de aceeaşi vârstă cu el. Au stat foarte aproape de scenă, unde au cântat şi au dansat împreună cu interpretul.

fiu-stefan-banica.jpg

radu stefan fiu stefan banica
Radu Ștefan, fiul lui Stefan Bănică, s-a distrat și el în True Club
foto: Click!

Puştiul este obişnuit cu Centrul Vechi şi cu orele înaintate, mai ales că aşa cum ştie toată lumea el, joacă la Teatrul de Comedie, care se află în aceeaşi zonă. Şi Elena, fiica Loredanei, a fost la același eveniment.Tânăra a stat apoi de vorbă, în faţa clubului, cu câteva fete, dar şi cu cei din echipa de la HaHaHa Production, buni prieteni cu mama sa. Din păcate, Loredana nu a fost prezentă, având premiera musicalului „We Will Rock You”, Iar Ștefan a fost ocupat cu munca pentru serialul ”Liber ca pasărea cerului”, serial a cărui premieră va avea loc duminica viitoare, la Antena 1.

Seredinschi a lansat "Iartă-mă să te iert", în primul său concert din București

Seredinschi a fost protagonistul serii trecute, la lansarea celui mai nou single, "Iartă-mă să te iert, cântat la cererea insistentă a publicului, de trei ori. "Piesa mea de dor", "Ochii ei", "Ayo" sau "Fata de pe Insta" au fost piesele pe care Seredinschi le-a cântat cu trupa în fața a peste o sută de invitați. Mai mult, Seredinschi a cântat și un cover al piesei lui Smiley “Ce mă fac cu tine de azi”, acesta fiind momentul în care Feli s-a decis să urce pe scenă și să cânte împreună cu Seredinschi refrenul piesei.

smiley-seredinschi.jpg

seredinschi smiley
Smiley, mândru de evoluția lui Sebastian Seredinschi

Piesa e o coproducție HaHaHa Production și Cat Music, muzica fiind semnată de Șerban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy și Andrei Maria (Smiley), iar versurile de Șerban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Cireșan, Andrei Maria (Smiley).

Seredinschi a început să cucerească inimile fanilor încă de la "Vocea României", iar acum, ca artist HaHaHa Production. Seredinschi sau “Sere”, cum îi place să i se spună, deține o voce impecabilă și apreciată de către public. Drumul în muzică a început alături de Smiley și echipa de la HaHaHa Production, unde a și compus prima piesă, "Piesa mea de dor", care s-a auzit pe radiourile din întreaga țară. Tot el a fost vocea care a deschis toate concertele lui Smiley, în cadrul turneului național “Confesiune”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1