Fiica Iuliei Albu, pentru prima dată la tv. Ce frumușică e!

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iulia Albu a împlinit 35 de ani
Foto: arhivă personală

Ediție specială joi seară, 28 iulie, a emisiunii "Wowbiz". Ultima apariție pe sticlă din acest sezon a prezentatorilor Mădălin Ionescu și Andreea Mantea a coincis cu ziua de naștere a Iuliei Albu, care a împlinit 35 de ani, cea care are o rubrică permanentă în show-ul de noapte al celor de la Kanal D.

În fiecare joi, fashion editorul "dă de pământ" cu vedetele care nu se îmbracă, din punctul ei de vedere, în mod corespunzător. De această dată, Iulia s-a lăudat la televizor cu fiica sa, Mikaela, rezultată în urma mariajului cu designerul Mihai Albu. Fetița a apărut pentru prima dată la tv, cu ocazia zilei de naștere a Iuliei. Aceasta a fost surprinsă de către colegii ei din televiziune, prilej cu care Mikaela a fost filmată pentru prima dată de camerele de luat vederi.

Fetița de șase ani a moștenit ochii mamei sale, dar și simțul estetic, căci micuța a fost foarte șic într-o rochiță albă. Aceasta i-a transmis un mesaj Iuliei, cu ocazia zilei de naștere: "Îi doresc să se simtă bine și să crească mare", a spus Mikaela la microfonul Kanal D.

mikaela.jpg

mikaela albu
Mikaela are șase ani
Foto: captură Kanal D
Loading...

Citește și