Fiica Gabrielei Cristea a împlinit un an. Ce cuvinte frumoase i-a scris vedeta

gabi_cristea_tavi_clonda_familie.jpg

Fiica Gabrielei Cristea a împlinit un an

Fiica Gabrielei Cristea a împlinit un an, iar mama ei i-a scris câteva cuvinte foarte frumoase. Viața Gabrielei Cristea s-a schimbat radical de când fiica ei, Victoria, a venit pe lume. Prezentatoarea tv s-a dedicat total în creșterea copilului și se simte împlinită.

Gabriel a Cristea și soțul ei își iubesc fiica mai mult decât orice și au publicat câte un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

"Anul trecut am avut privilegiul să trăiesc cea mai frumoasă, caldă, bucuroasă, aşteptată, dorită zi din viaţa mea. În momentul când te-ai lipit de mine, am ştiut că nimic nu a fost prea greu din ceea ce am trăit până atunci, a fost doar calea ce mă îndrepta către ţine. Azi mă uit cu dragoste, bucurie şi speranţa la ţine. Îţi mulţumesc pentru toate lecţiile din anul asta, îţi mulţumesc pentru tot. La mulţi ani, Victoria! La mulţi ani, margotzica noastră iubita! victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

"Fix acum un an viaţa mea s-a schimbat complet datorită ţie. Nu prea am ştiut de capul meu în acest an, dar tot ce ştiu este că te iubesc şi că dorinţa mea cea mai mare şi scopul meu în viaţă este să te fac să fii mândră de tatăl tau!! La Mulţi Ani, îngeraşul nostru!", a scrisTavi Clonda pe site-ul de socializare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de petrecerea de rupere de turtă și au pus la punct fiecare detaliu în parte.

„Duminică îi rupem turta şi stăteam de vorbă cu Tavi ce să îi punem pe tăviţă. Ne gândeam să nu îi punem lucruri tradiţionale cum se puneau pe vremuri, foarfecă, pieptăn, şi ne tot gândeam ce am vrea să îi punem. Să ne adaptăm puţin şi la viaţa noastră, de acum. Totuși, o să-i pun ruj și parfum, că vreau să fie cochetă. Dar, în loc de pieptăn și foarfecă, vom alege microfon și telefon mobil. Și multe bijuterii din aur. Nu am definitivat lista, ne mai gândim”, a dezvăluit Gabriela Cristea pentru revista Viva. „Probabil că o să îi insuflăm spiritul acesta inovativ şi nou, şi spre modern. Încercăm să ţinem pasul”, a mai adăugat aceasta. 

loading...
Loading...

Citește și