Fiica Elenei Udrea, adorabilă în zăpadă. Cum se bucură Eva Maria de prima ninsoare

elena-udrea-cu-fetita-in-brate_0.jpg

elena udrea si fiica
Elena Udrea și fiica sa, Eva
Sursă foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Elena Udrea (46) și logodnicul ei, Adrian Alexandrov se bucură de venirea iernii alături de micuța lor, Eva. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea a publicat o fotografie adorabilă de familie cu Eva, fericită că se poate juca în zăpada.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează o familie împlinită, iar Eva le aduce zâmbetul pe chip în fiecare zi. La finalul anului 201, Elena a fost eliberată din Costa Rica, iar din acel moment prețuiește fiecare moment alături de cel care îi va deveni soț și de fiica lor de doi anișori. Elena și Alexandru sunt darnici în ceea ce privește fotografiile de familie, nu de puține ori au făcut publice intatanee în care protagonistă este fiica lor. 

128651299_206095111031996_2343443657809945575_n.jpg

fetita elena udrea
Fetița Elenei Udrea se joacă în zăpadă
Sursă foto: Arhivă personală

De data acesta, Elena a distribuit o fotografie în care a capat fericirea fiicei sale care se joacă în zăpadă și are alături un prieten patruped. Într-un cadru desprins din poveștile pentru copii, cu zăpadă așternută într-un strat considerabil, Eva face un bulgăre de zăpadă, în timp ce un câine păzește îndeaproape copila. Așa cum era de așteptat, fotografia a fost apreciată de prietenii din mediul online ai Elenei. 

Elena și Eva, apariție de milioane

elena-udrea-cu-fetita-in-brate_0.jpg

elena udrea
Elena Udrea și Eva s-au asortat la ziua de naștere a micuței
Sursă foto: Arhivă personală

Eva Maria, a împlinit pe 20 septembrie, 2 ani. Cele două au purtat la petrecere rochi cusute din același material, cu celebrul imprimeu cu trandafiri tropicali, al casei de modă D&G. Și încălțările s-au asortat perfect. Mama a purtat pantofi, iar copila sandale. Ținutele celor două au depășit, cu lejeritate, 3000 de euro, însă Elena nu ține cont de preț atunci când vine vorba de eleganță. 

Loading...
 
 

Citește și

  • elena udrea alaturi de amma sau si de adrian alexandrov

    Elena Udrea, fostul ministrul al Transporturilor şi logodnicul său, Adrian Alexandrov, trăiesc o poveste de dragoste împlinită, în ciuda dificultăţilor de ordin legal cu care se confruntă. În pofida faptului că Elena Udrea a primit o pedeapsă de şase ani cu executare în România,c ei doi se bucură de viaţa de familie departe de justiţia din România, în călduroasa Costa Rica. Adrian Alexandrov face naveta România- Costa Rica des pentru a fi alături de logodnica sa şi adesea încarcă fotografii pe paginile reţelelor de socializare pentru a arăta prietenilor virtuali cât de împlinit se simte alături de fostul ministru şi de fiica lor, Eva Maria.

  • În cele 82 de zile petrecute în penitenciarul din Costa Rica, Elena Udrea a numărat secundele până la eliberare. Minunea s-a întâmplat chiar în Ajun de Crăciun. În cele două zile petrecute în libertate, controversata blondă a trăit intens. Revederea fiicei, îmbrăţişările cu iubitul şi cu mama, împodobitul bradului şi aniversarea a 45 de ani au fost cel mai preţios cadou din viaţa ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1