Fiica de o lună a lui Christian Sabbagh, în stare gravă din cauza unui medicament banal

sabbagh.jpg

christian sabbagh
Christian și Iulia au devenit părinți la numai câteva ore după ce s-au căsătorit
Foto: arhivă personală

Prezentatorul Kanal D Christian Sabbagh a devenit tată pentru a treia oară luna trecută, când cea care i-a devenit soție cu doar câteva ore înainte de a aduce pe lume copilul cuplului, Iulia, a născut o mândrețe de fetiță.

Nașul micuței este manelistul Adi de la Vâlcea. Cel care i-a devenit părinte spiritual lui Anais trebuie să le fie alături părinților într-un moment extrem de dificil. Fetița se află în spital, în stare gravă, după ce i-a fost administrat un medicament pentru răceală.

"În noaptea de miercuri spre joi (19 spre 20 aprilie), mai exact la ora 00:35, am ajuns cu Anais la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Grigore Alexandrescu. «Avea doar o banală febră», după cum s-a exprimat medicul de gardă. Dupa două ore de așteptare, ne-a trimis acasă, cu recomandarea să-i administrăm, timp de trei zile, Panadol. Astăzi, fiica mea se află internată, în stare gravă, la un spital privat! Eu, în calitate de jurnalist, răspund pentru orice scriu sau difuzez. Acel medic răspunde în fața cuiva? Indiferent de cum se va acoperi în acte, nu voi lăsa lucrurile așa. Pentru că durerea mea este și durerea a mii de părinți", a scris Sabbagh pe profilul personal de Facebook, pentru a reveni asupra mesajului cu o completare, câteva ore mai târziu, când a publicat și o imagine cu Anais, pe un pat de spital.

"Sistemul medical din România! Copilul meu se află în stare gravă, dar jur pe Dumnezeul meu că voi merge până în pânzele albe. Acum înțeleg de ce DNA-ul e o instituție hulită în România, reține prea mulți oameni care fac rău!", a adăugat prezentatorul de la Kanal D.

anais.jpg

fetita christian sabbagh
Fetița lui Sabbagh trece prin momente grele
Foto: arhivă personală

 

 

Loading...

Citește și