Fiica Daniela Gyorfi, adorabilă în bucătărie!

14-9.jpg

Mariei îi place să prepare dulciuri

Daniela Gyorfi (50 de ani) este topită după fiica sa, Maria, în vârstă de opt anişori, pe care adesea o ia cu ea, la concerte. Celebra solistă îşi răsfaţă prinţesă nu numai cu cadouri, haine elegante şi jucării, ci şi cu dulciuri. Pe care însă nu le cumpără de la cofetăria din colţul străzii, ci i le prepară acasă.

Micuţa îi este de mare ajutor şi la cratiţă, Maria implicându-se alături de celebra ei mamă, în timpul preparării prăjiturilor. Recent, Daniela Gyorfi a postat pe conturile sociale o fotografie cu unica sa fetiţă, care pare că a devenit stăpână pe mixer. Fanii artistei au apreciat  postarea. “Hărnicuţa lui mami! O scumpică. Dumnezeu să o ţină sănătoasă!”, “Cea mai simpatică domnişoară!” sau  “Maria este o minune de copil frumos şi special!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de divă.

Daniela şi George Tal, tatăl micuţei, au menţionat recent, la Antena 1, că nu vor să se căsătorească: ”George m-a cerut de câteva ori, dar tot timpul a intervenit câteva  ceva. Ba nu erau gata actele lui de divorţ, din prima căsnicie, ba s-a îmbolnăvit mama. Dar niciodată să nu spui niciodată, se poate întâmpla oricând să ajungem la altar”, a menţionat artista. 

 

 

Loading...

Citește și

  • daniela gyorfi si fiica sa, maria

    Daniela Gyorfi este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o carieră de success, un soţ cu care se înţelege de minune şi o fetiţă de care este nedespărţită, pe nume Maria, în vârstă de 8 ani. Daniela a împlinit 50 de ani în toamna anului trecut, dar nu i-ai da vârsta, căci este plină de energie şi are un trup tras prin inel. Vedeta ştie să îmbine utilul cu plăcutul şi nu o neglijează niciodată pe fiica sa. Luni, 1 aprilie, cântăreaţa a fost nevoită să petreacă jumătate de zi la filmări şi a decis să o ia şi pe micuţa Maria în această aventură.

  • Daniela Gyorfi nu i-a putut fi alături fetiței ei, Maria, într-una dintre cele mai importante zile ale anului, deoarece avea câteva concerte programate cu mult timp înaninte, chiar la data respectivă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1