Fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor a fost în pericol de moarte

eugenia_tudor.jpg

eugenia tudor
Eugenia Tudor a fost aproape de moarte
Foto: captură Antena Stars

În 14 septembrie se împlinește un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Soția și cele două fiice ale acestuia au ales sâmbăta de dinainte de această dată pentru a-i face parastas. Chiar dacă o duc greu cu banii, cele trei femei au mers la biserică pentru a-i aduce un omagiu celui care a fost capul familiei.

Deși a trecut un an, soția și fiicele nu s-au obișnuit cu gândul pierderii "Tribunului". În plus, se descurcă greu și cu cheltuielile de zi cu zi, iar dispariția lui din viața lor a făcut lucrurile și mai rele. Soția lui Vadim Tudor a vorbit cu cei de la Antena Stars și le-a declarat: "Am rămas în bătaia vântului. A fost un an foarte greu, nu ne-am obişnuit nici acum cu absenţa lui, în fiecare zi îl aşteptăm să se întoarcă. Este foarte, foarte greu pentru că am rămas trei femei fără niciun sprijin. Absolut nimeni nu ne-a sprijinit”.

Fiicele Lidia și Eugenia s-au trezit fără ajutorul cel mai important din viața lor, tatăl, despre care nu prea pot vorbi la trecut nici acum. O altă problemă aproape le-a pus capac. Eugenia, fiica cea mică, a fost la un pas de moarte din cauza unei apendicite care s-a transformat rapid în peritonită. "Sunt operată, acum sunt în refacere. Am avut peritonită. A fost o apendicită care nu mi-a dat semne. A dat în peritonită, stomacul meu s-a umplut de puroi şi probabil, dacă mai stăteam o noapte sau o zi, puteam să fac septicemie şi să mor. În noaptea în care eu m-am operat, mama a mers acasă în timp ce eram în operaţie și în casa noastră a intrat un porumbel alb. Pentru mama a fost ca şi cum acel porumbel a fost trimis de tatăl nostru, un semn bun", a povestit Eugenia .

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1