Fiica Andreei Esca, în videoclipul iubitului

18_esca.jpg

Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc de doi ani

Fire romantică, solistul Mario Fresh a lansat, zilele trecute, videoclipul „Dacă pleci”, în care o veți vedea și pe iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Toți prietenii îmi spuneau că dragostea apare când nu te aştepţi. Aşa a fost! Într-o zi de vară a apărut în viaţa mea Alexia, o tornadă de energie, zâmbete, căldură şi multă iubire. M-am îndrăgostit de acest suflet cald, care, cu cel mai frumos accent franţuzesc, îmi face din orice zi o zi specială trăită împreună! De atunci trăim o poveste unică ce mă inspiră în fiecare zi. Aşa a apărut piesa «Dacă pleci», inspirată de ceea ce am început să simt din momentul în care am realizat că, pentru a se realiza pe plan profesional, Alexia trebuie să plece la studii în străinătate! Piesa e scrisă despre noi, pentru ea”, a spus Mario despre noua piesă realizată de echipa lui Alex Velea de la Golden Boy Society cu Mario, Răzvan Marache, Theea, dar şi Marius Moga, în regia lui SAN. 

Loading...

Citește și

  • Andreea Esca are o relație foarte apropiată cu fiica ei cu care publică des fotografii. Tot ea a explicat caum privește relația dintre fiica ei și iubitul ei, Mario. Andreea Esca a explicat că fiica ei are parte de câteva temeri refeirot la faptul că are mult de învățat pentru școală.

  • Din toamna lui 2016, fata Andreei Esca (45 de ani) şi cântăreţul Mario Fresh, ”fiul” adoptiv al lui Alex Velea, au fost săgetaţi de Cupidon şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1