Fiica Andreei Esca se iubea din toamnă cu băiatul lui Omar Hayssam. Fetița știristei este precoce în amor, ca maică-sa

andreea-esca-si-fii-sa.jpg

Alexia trăiește prima dragoste, la vârsta de 14 ani, cu fiul lui Omar Hayssam, condamnat pentru terorism. Și știrista de la PRO TV s-a amorezat în clasa a IX-a
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Andreea Esca (42 de ani) nu se aştepta ca frumuşica ei fiică, Alexia (14 ani), care a intrat de doar cinci luni în posesia buletinului, să se îndrăgostească de la o vârstă atât de fragedă. Încă din august, ştirista de la PRO TV mirosise că puştoaicei, incredibil de frumoasă, îi picase cu tronc un băiat.

De ce i-a fost frică n-a scăpat! Andreea Esca a cam ridicat din sprânceană când şi-a dat seama, toamna trecută, că fata ei are fluturi în stomac - nu de alta, dar Alexia are doar 14 ani. Dar, nici că a putut să-i facă teoria chibritului, căci şi ea, la rându-i, a fost săgetată de Cupidon, tot în primul an de liceu.
Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram în clasa a IX-a, iar el era în clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat pană la sfârşitul liceului”,  mărturisea Andreea, într-un moment de sinceritate. Dacă vedeta tv a trăit primii fiori ai dragostei alături de Bogdan, fiul cel mare al actorului Alexandru Arşinel, Alexia se declară topită după Rashid Omar, nimeni altul decât fiul lui Omar Hayssam, aflat în prezent după gratii, la Penitenciarul din Rahova. Dar, problemele pe care controversatul afacerist le are cu legea nu par un impediment în relaţia Alexiei cu Rashid. Nici măcar Andreea Esca nu le-a interzis celor doi adolescenţi să-şi continue povestea de dragoste, deşi, cu siguranţă, de–a lungul vremii, ea a prezentat la PRO ştiri cu Omar. Apropiaţii lor susţin că cel care nu e mulţumit de această poveste de dragoste este Alexandre Eram, tatăl fetei. Dar îşi lasă prinţesa să iasă la suc cu Rashid, convins fiind că relaţia lor nu va dura la infinit.

Cine este Omar Hayssam?

Omar Hayssam este un om de afaceri sirian cu cetățenie română, născut la 1 martie 1963, în orașul Meij-Dur. A devenit cunoscut după ce a fost implicat în criza jurnaliștilor români răpiți în Irak, în aprilie-mai 2005. Pe data de 13 iunie 2007 a fost condamnat în România la pedeapsa maximă de 20 de ani de pușcărie și la o despăgubire de câte 2 milioane de euro pentru fiecare dintre cei trei jurnaliști răpiți. În anii ’90 era unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri arabi din România, deținând de la piețe, până la fabrici. A fost reținut în 2005 pentru infracțiuni economice, iar după un an și o lună de arest a fost eliberat din motive medicale, fiind suspect de cancer la colon. A fugit din țară imediat, dar a fost extrădat și încarcerat în iulie 2013.

Alexia e vedetă la Disney Channel

Alexia Eram s-a născut pe 31 august 2000. La 14 ani, practică dans sportiv, face canto la şcoala Crinei Mardare şi se pregăteşte pentru competiţii de înot. Îi plac muzica, dansul, cinematografia şi e vedeta emisiunii “I Love Violetta”, de la “Disney Channel. Alexia frecventează cursurile Şcolii Franceze Anna de Noilles din Bucureşti.

Rashid Omar.jpg

Rashid Omar
Alexia şi Rashid, surprinşi de mână ca doi îndrăgostiţi

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1