Fiica Andreei Esca a împlinit 18 ani. Iubitul a surprins-o la miezul nopții

Ultimele zile au fost pline de cadouri și voie bună pentru familia Andreei Esca. Dacă în 29 august, prezentatoarea Știrilor PRO TV a împlinit 46 de ani, două zile mai târziu, fiica sa, Alexia Eram, a sărbătorit majoratul.

Vârsta mult așteptată de toți tinerii înseamnă pentru Alexia și ultimele momente petrcute în sânul familiei, căci în scurt timp, aceasta va lua drumul Angliei, acolo unde a ales să meagă la facultate. Însă înainte de a face acest pas, cei dragi au hotărât să o sărbătorească pe fată, iar de la petrecerea ad-hoc de la miezul nopții nu a putut lipsi cel care îi este iubit de doi ani, protejatul lui Alex Velea, cântărețul Mario Fresh.

alexia_eram.jpg

alexia eram 18 ani
Alexia a fost surprinsă de iubit cu flori și un cadou
Foto: arhivă personală

 

Solistul a surprins-o pe Alexia cu un cadou, un frumos buchet de trandafiri, dar și îmbrățișări și sărutări nenumărate. Complici i-au fost chiar părinții iubitei sale, care s-au înarmat cu tort, baloane, confetti și bună dispoziție, pentru a-i face Alexiei primele momente la 18 ani de-a dreptul memorabile.

alexia_eram_mario_fresh.jpg

alexia eram mario fresh
Andreea Esca i-a surprins pe fiică și pe iubit într-o îmbrățișare
Foto: arhivă personală

 

Andreea Esca are doi copii

Andreea Esca, alături de soţul ei, Alexandre Eram, şi cei doi copii ai lor, Aris şi Alexia

esca sot copii
Andreea Esca, alături de soţul ei, Alexandre Eram, şi cei doi copii ai lor, Aris şi Alexia
Foto: arhiva personală

 

Andreea Esca se poate mândri cu o familie perfectă. Are un soț care îi este alături la orice pas și lângă care poate trece peste toate obstacolele, dar și partenerul perfect de distracție, însă și doi copii care îi sunt și prieteni, Alexia (18 ani) și Aris (15 ani).

Loading...

Citește și

  • andreea esca a implinit varsta de 46 de ani

    Andreea Esca împlinește vârsta de 46 de ani miercuri, 29 august. Cum cea mai cunoscută știristă de la noi a avut dintotdeauna o clauză în contract care-i interzicea să-și schimbe coafura, imaginile cu Andreea altfel decât o știm cu toții de 13 ani încoace sunt o raritate. Am găsit totuși câteva poze cu ea din tinerețe. Iată cum arăta!

  • alexia eram, andreea esca

    Un video delicios și amuzant face furori pe canalul de YouTube al Alexiei Eram, fiica celebrei Andreea Esca. Tânăra de aproape 18 ani a debutat cu dreptul cu vlog-ul ei, așa că și-a invitat mama la un exercițiu de sinceritate, în cadrul unei rubrici cu întrebări-fulger. Așa am aflat că Andreea Esca a făcut baie dezbrăcată, în mare sau în piscină, dar și că fiica ei a auzit-o în timp ce făcea amor cu Alexandre Eram.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1