Fiica Andreei Bălan a împlinit o lună! Solista e mai fericită ca oricând

ella_andreea.jpg

andreea balan
Andreea Bălan a devenit mămică în 9 octombrie
Foto: Facebook

Andreea Bălan (32 de ani) și-a văzut visul cu ochii atunci când a devenit mămică. A născut o mândrețe de fetiță în urmă cu fix o lună, iar de atunci, viața ei și a iubitului său, actorul George Burcea, a căpătat un nou sens.

Cântăreața s-a și întors la muncă, atât pe scenă, cât și la filmările pentru "Te cunosc de undeva", demonstrând din nou că nu poate sta locului. Din fericire, fiica sa, Ella, pe care a născut-o în 9 octombrie, are parte de grija bunicii materne, așa că solista poate sta liniștită.

Andreea este cea mai fericită. Minunea ei a împlinit o lună, ocazie cu care a împărtășit cu admiratorii câteva imagini cu fiica sa, cu toate că fosta componentă a trupei Andre nu vrea să-i arate chipul micuței, pentru a o proteja.

"Azi, Ella Maya a împlinit o lună. A trecut o lună de când a venit pe lume și mi-a oferit clipe sublime de fericire și împlinire. Este minunat să fii părinte. #fericita #implinita #MyEllaMaya #iubire #imensa #neconditionata", a scris Andreea alături de un colaj cu poze cu fetița ei.

andreea_balan_fata.jpg

Andreea Bălan este în al nouălea cer alături de fiica ei
Foto: Facebook

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1