“În fiecare din noi există un animăluţ care este oricând gata de...” Cui aparţine această afirmaţie FOTO/ VIDEO

maga tudoran

Gabriel Maga Cosmin Tudoran pisici
Gabriel Maga şi Cosmin Tudoran sunt alergici la “Pisici”, în noul lor videoclip!
Foto Alexandru Chiţu

Gabriel Maga (trupa Vunk) şi Cosmin Tudoran (ex-Cassa Loco) lansează un nou videoclip, pentru single-ul “Pisici”, o melodie jucăuşă, perfectă pentru vară!

“Iniţial, piesa avea cu totul alt text şi a stat pe raft cam doi ani, până să-i găsim formula potrivită. Am plecat de la ideea aproape obsesivă a lui Cosmin de a folosi tema muzicală din filmele cu Mărgelatu, una dintre coloanele sonore ale copilăriei noastre”, a mărturisit Gabriel Maga.

 

Inspirația le-a venit băieților chiar de la alergia la pisici a lui Gabriel: “Când ne-am reapucat de piesă, aveam o pisică în studio, iar mie mi se declanşase o cascadă de strănuturi, după care am zis în glumă «Sunt alergic la pisici», exact pe notele din refren. De acolo am lăsat rimele să ne ducă unde am simţit noi că ne reprezintă”, a explicat Maga.

Noul videoclip a fost filmat într-o singură zi şi întreaga echipă s-a distrat pe cinste. “Ne-am împrietenit cu Andra Moga care s-a ocupat de ţinutele noastre, cu Toma Velio, producătorul clipului, cu regizorul Sebastian Mihăilescu, dar şi cu cele trei pisici, pe care le veţi vedea în clip. Cei de la Commitet au gândit întreg conceptul, care a fost exact ceea ce am vrut noi să exprimăm”, a explicat Cosmin Tudoran.

magatudoran_-_credit_foto_alexandru_chitu_14.jpg

Gabriel Maga Cosmin Tudoran pisici
“Piesa se adresează bărbaţilor de vârsta noastră" - au mărturisit Maga şi Tudoran
Foto Alexandru Chiţu

 

Cei doi membri ai proiectului au explicat şi mesajul single-ului: “Piesa se adresează bărbaţilor de vârsta noastră, care se confruntă cu toate problemele legate de relaţiile cu fete mult mai tinere. În fiecare din noi există un animăluţ care este oricând gata de joacă”, au spus Maga şi Tudoran.

Maga şi Tudoran este un proiect “foarte ne-serios” şi îşi propune piese cu mesaj ironic sau "tongue-in-cheek", cei doi membri considerându-l supapa necesară muzicii româneşti, care “musteşte de suferinţă încrâncenată”, după cum declară chiar cei doi artişti.

Loading...

Citește și