Fetiţa ştiristei Anca Lungu a început studiile în Franţa

anca_si_natalia.jpg

anca lungu natalia
Anca Lungu este mama Nataliei şi de doar două luni şi a unui băieţel
Foto: arhivă personală

Emoţii mari pentru Anca Lungu! Ştirista care în urmă cu cinci luni a dat viaţa de vedetă din România pentru una de lux la Nisa, şi-a pregătit fetiţa din mariajul anterior cu Ştefan Lungu pentru sistemul de învăţământ francez. Natalia are 4 ani şi urmează, deşi este doar reco9mandart de autorităţile din educaţie, încă doi ani cursurile unui grădiniţe. În Franța școala este obligatorie de la 6 la 16 ani.

În Franţa anul şcolar a început cu multe griji în familia Ancăi Lungu. Ştirista şi-a dus fetiţa la grădiniţă, la Nisa, iar acomodarea cu acest sistem nou de învăţământ a fost o adevărată provocare pentru mamă şi fiică. Micuţa Natalia şi-a pregătit uniforma specială şi ghiozdanul, aceşti doi ani de grădiniţă, pe care i-a început, fiind un antrenament pentru adevăratele studii care le va face la şcoală.

uniforma.jpg

anca lungu fetita uniforma
Aşa arată uniforma Nataliei, fetiţa Ancăi Lungu
Foto: arhivă personală

În Franţa, şcoala elementară, de la 6-11 ani cuprinde – Clasa Pregătitoare, Clasa Elementară nivel 1, Clasa  Elementară nivel 2, Clasa Medie nivel 1 și Clasa Medie nivel 2. Ș

Nu doar Natalia a făcut cunoştinţă cu colegii ei, ci peste 12 milioane de elevi s-au întors, de marţi (4 septembrie), în bănci, în întreaga Franță. 

Loading...

Citește și

 • anca lungu gravida

  Anca Lungu (32 de ani) trece prin cele mai frumoase clipe, după ce sâmbătă, 14 iulie, a devenit mămică de băiat. Fosta știristă de la Antena 1 a adus pe lume cel de-al doilea său copil, după ce în mai 2014 a născut o fetiță.

 • anca lungu accident corbeanca

  Anca Lungu a început o viaţă nouă departe de România. La începutul lunii, prezentatoarea şi-a anunţat plecarea de la pupitrul Observatorului de weekend de la Antena 1 după 15 ani petrecuţi în trust. Mulţi au spus că vedeta se pripeşte şi că se aruncă cu capul înainte într-o nouă relaţie cu un bărbat grec care o va face curând pentru a doua oară mămică. Nimic mai fals! Anca şi iubitul ei, Harry Arampatzis, se cunosc de ceva timp, prima lor întâlnire fiind de natură profesională în urmă cu aproape trei ani.

 • anca lungu nisa

  Vedetele noastre fac magie cu trupurile lor după ce nasc! Este şi cazul Ancăi Lungu, care în urmă cu o lună şi jumătate a devenit pentru a doua oară mămică. Fosta ştiristă de la Antena 1 a născut un băieţel, la Nisa, oraş în care locuieşte alături de noul ei iubit, Harry Arampatzis şi deja a avut curaj să meargă la plajă. Prezentatoarea s-a expus în costum de baie, iar corpul ei arată de parcă nu ar fi trecut recent printr-o naştere.

 • anca lungu stefan lungu copilot

  De mai bine de o lună, prezentatoarea tv Anca Lungu a dat pupitrul știrilor Antena 1 pe o viață lipsită de griji, în Franța. Vedeta s-a mutat la Nisa cu noul ei iubit, un om de afaceri grec, dar și cu fetița ei din mariajul cu Ștefan Lungu. Zilele trecute, fostul soț al știristei a mers și el în Franța, unde s-a reîntâlnit cu cea care i-a fost parteneră și cu Natalia, fetița lor.