Fetița Narcisei Suciu s-a făcut mare. A împlinit 20 de ani

narcisa.jpg

narcisa suciu
Pe Narcisa Suciu a văzut-o recent la ”Ferma vedetelor”, de la PRO TV

Printr-un mesaj emoționant, Narcisa Suciu ne-a anunțat că fetița ei, Daria, a împlinit 20 de ani. ”Te iubește mama de la început și până la sfârșit!”

Narcisa Suciu este stabilită de şapte ani în Finlanda, unde s-a căsătorit. Fetița ei Daria avea atunci 12 ani. Între timp, fata a crescut și acum este o domnișoară foarte frumoasă, talentată, dar acum a plecat de acasă. Sâmbătă, daria a împlinit 20 de ani.

daria_suciu.jpg

daria suciu
Daria Suciu a împlinit 20 de ani. A plecat în Finlanda cu mama ei când avea 12 ani

”Are toate calitățile semnului ei zodiacal (Berbec) și încă multe altele pe lângă. E Soarele și Luna mea și azi face 20 de ani! La mulți ani Daria, iubita mea! Să-ți dea viața tot ce îți dorești! Te iubește mama de la început și până la sfârșit!”

De când s-a stabilit împreună cu fiica ei, Daria, în Finlanda, Narcisa Suciu (43 de ani) şi-a schimbat radical viaţa. S-a căsătorit  din dragoste cu un finlandez, Veikko Miettinen, istoric cu specializare în etnologie şi folclor, și locuiesc într-o căsuță frumoasă, înconjurată de natură.

Daria este pasionată de fotografie și după terminarea liceului de arte a decis să își urmeze visul și a plecat de acasă.

Narcisa Suciu (43 de ani) este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii ’90 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997.

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu locuieşte în orăşelul Outokumpu, dar s-a întors de mai multe ori în țară, iar recent ați văzut-o în competiția ”Ferma vedetelor”, la PRO TV.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1