Fetiţa Mirelei Boureanu Vaida, vedetă în prima ei reclamă

mireasa_pentru_fiul_meu_mirela_boureanu_vaida.jpg

mirela boureanu vaida copii
Mirela Boureanu Vaida a intrat în concediu de la '''Mireasă pentru fiul meu'' de când a devenit mămică
Foto: Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La numai opt luni fiica Mirelei Boureanu Vaida a filmat alături de mama sa primul său spot publicitar. Vedeta şi bebeluşul au apărut împreună într-o reclamă pentru cel mai nou site de anunţuri din România.

La numai opt luni, Carla a reușit să impresioneze întreaga echipă de filmare cu firea sa prietenoasă, sociabilă și curiozitatea cu care a privit tot ceea ce s-a întâmplat în jurul ei. Deși a avut mari emoții pentru fiica ei la această filmare, vedeta Antenei 1 este foarte mândră că micuța Carla s-a descurcat de minune și că totul a decurs minunat. 

mirela_boureanu_vaida.jpg

mirela boureanu vaida fetita carla spot publicitar
Mirela Boureanu Vaida şi fetiţa ei, Carla, au filmat un spot publicitar
foto: Antena 1

"La început am avut emoții mari, m-am temut să nu se sperie Carla de vreo cameră de filmat, de lumini, de operator sau fotograf. Știam, desigur, că am un copil extrem de sociabil, că îi plac foarte mult oamenii și compania lor. Însă nu aveam de unde să știu dacă va fi la fel de prietenoasă în față camerelor de filmat. Carla, însă, ne-a surprins pe toți extrem de plăcut: nu numai că nu s-a speriat, a fost și foarte cuminte, prietenoasă și chiar foarte curioasă să înțeleagă ce se întâmplă și, eventual, să apuce o cameră de filmat, să se joace cu ea. Toată echipă de filmare s-a strâmbat, a imitat, a gesticulat, practic am făcut orice, ca să-i distragem atenția de la camerele de filmat care o interesau din cale-afară! Așadar, s-a înțeles minunat cu toți colegii mei și filmarea a decurs excelent. S-a terminat în timp record, sau, în tot cazul, mult mai repede decât ne-am fi așteptat, datorită Carlei, care nu a ridicat nici un fel de probleme", a povestit Mirela Boureanu Vaida.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul