Fetița lui Vladimir Drăghia s-a îmbolnăvit. Ce a declarat actorul

vladimir-draghia-alice-cavaleru.jpg

Fiica lui Vladimir Drăghia s-a îmbolnăvit de otită
Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Vladimir Drăghia și Alice sunt foarte speriați deoarece fiica lor s-a îmbolnăvit. Vladimir a publicat un mesaj și o fotografie pe rețelele de socializare care i-a emoționat mult pe prietenii lor virtuali.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit în urmă cu câteva luni și au împreună o fetiță. Zora s-a îmbolnăvit de otită, iar actorul a fost nevoit să stea în casă să aibă grijă de ea. Ea nu se simte foarte bine și cei doi părinți au mare grijă de ea. 

Fetița lui Vladimir Drăghia a făcut otită

Căștigătorul primului sezon de la Exatlon a publicat o fotografie alături de fetița lui care a fost făcută în trecut. 

vladimir-draghia-zora.jpg

Zora, fiica lui Vladimir Drăghia a făcut otită
Foto Facebook

„Zorilă are otită si am stat toată ziua împreună în casă. Este una dintre cele mai frumoase zile petrecute împreună. Poza este de zilele trecute, probabil chiar de când făcea otita. Cam atât. Voiam doar să va spun că am avut o zi remarcabilă”, a fost mesajul transmis de Vladimir Drăghia pe rețelele de socializare. 

Loading...

Citește și

  • Fost concurent “Exatlon” şi gazdă a emisiunii “FanArena”, de la Kanal D, Vladimir Drăghia (32 de ani) a fost desemnat “Bărbatul anului” de revista pentru bărbaţi “Men’s Health”.

  • Vladimir Drăghia a dezvăluit că nu stă prea bine la capitolul somn în această perioadă. Se pare că actorul și soția lui, Alice, se confruntă cu o etapă din viață în care aleg să-și pună fetița și viața personală pe primul plan, lăsând somnul pe ultimul loc. Cei doi au făcut dezvăluri în ceea ce privește viața lor de familie și au mărturisit că micuța Zora este resposabilă, în mare parte, pentru lipsa lor de odihnă. Iată de ce!