Fetiţa lui Jojo a împlinit o lună! Actriţa e copleşită de emoţii

jojo_copil.jpg

jojo copil zora fetita paul ipate o luna
Jojo e cea mai fericită mămică
foto: arhiva personală

Jojo trăieşte cea mai bună perioadă a ei! Este mămica a doi copii, iar fetiţa pe care a adus-o pe lume în urmă cu o lună, a venit parcă să o convingă că totul a fost aranjat întocmai pentru ea. Actriţa a povestit pe blogul personal cum vede viaţa acum, după ce i-a vegheat fiecare respiraţiei a micuţei Zora.

Cătălina Grama (35 de ani) o păstrează pe Zora, fetiţa ei şi a lui Paul Ipate, doar pentru ea şi apropiaţi. Actriţa nu a dezvăluit nicio imagine cu chipul micuţei, dar împărtăşeşte impresii emoţionante ori de câte ori are ocazia. Acum a avut un motiv festiv, căci Zora a împlinit prima lună de viaţă alături de părinţii şi frăţiorul ei, Achim, iar Jojo nu îşi mai încape în piele de fericire. 

jojo.jpg

jojo copil zora o luna catalina grama
Zora este fetiţa lui Jojo şi a lui Paul Ipate
foto: arhiva personală

"Nu ştiu cum au trecut nopţile şi toate zilele astea de la naştere până acum… însă pot să vă spun că am prins mulţi zori de zi zâmbind. Uneori nu îmi vine să cred că am doi copii. Când mă uit la băieţelul meu care o mângâie şi o alintă pe cea mică am de multe ori senzaţia că visez. Şi nu vreau să mă trezesc din acest vis frumos niciodată! Anul acesta voi împlini 36 de ani. Nu ştiu cum şi când i-am trăit pe toţi, însă un lucru e sigur: pare că nu am trăit nimic înainte de a-i avea în inima mea pe Achim şi Zora. Achim e născut pe 10 şi Zori la fel. În fiecare dată de 10 am cel puţin 10 motive să zâmbesc! Şi de când a venit şi Zora pe lume totul e zece la puterea a două. Zânuţa se conturează şi mai frumos în fiecare zi. Genele ei lungi, la fel că cele ale fratelui ei, clipesc calm şi întrebătoare atunci când se aude un zgomot nou împrejur. Când ne răsfăţăm la băiţă privesc baletul ei de broscuţă în apă şi mă gândesc că nimic nu se poate compară cu asta. Sunt copleşită de atâta bun şi frumuseţe şi aşa vreau să trăiesc până la sfârşitul lumii mele! La mulţi ani Zori! Să ne faci mereu lunile mai bune!", a notat actriţa pe blogul personal

Loading...

Citește și