Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit un an. Ce a ales de pe tavă la tăierea moţului

laura_cosoi.jpg

laura cosoi
Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit un an
Foto: arhivă personală

Petrecere cu râsete de copii, animatori şi multe fotografii. Aşa ar putea fi descris pe scurt evenimentul important din familia Laurei Cosoi care a avut-o în centrul atenţiei pe fetiţa ei. Rita a împlinit marţi (11 iunie) un an, prilej pentru părinţi de a-i tăia moţul, aşa cum este tradiţia în Moldova. Cheful cu părinţi, bunici, naşi şi prieteni a fost ţinut în avans şi a avut loc sâmbătă (8 iunie).

Laura Cosoi şi soţul ei Cosmin Curticăpean au organizat prima petrecere a fetiţei lor, la care s-au strâns o sută de invitaţi. Rita a împlinit un an, dar sâmbătă, cu câteva zile înainte de aniversare, toţi cei ai casei şi apropiaţii s-au strâns la casa vedetei pentru a o sărbători pe micuţă.

petrecere_rita.jpg

petrecere fetita laura cosoi
Laura Cosoi a organizat prima petrecere pentru fetiţa ei, Rita
Foto: arhivă personală

"Ziua de sâmbătă a fost pentru noi ca o explozie de bucurie, veselie multă, plina de voci de copii fericiţi, care alergau în toate părţile, părinţi care cântau şi dansau, baloane, luminiţe, steguleţe şi un noian de emoţii. Totul s-a întâmplat în curtea noastră şi, cumva, ne-a luat şi pe noi prin surprindere. 

turta_rita.jpg

fetita laura cosoi aniversare mot
În Moldova, tradiţia este ca şi la fetiţe să li se taie moţul
Foto: arhivă personală

Am serbat sămbătă ziua Ritei, primul an din viaţa ei, care pentru mine şi Cosmin a fost cel mai frumos şi plin de însemnătate an din vieţile noastre. Sigur, aveam în plan să organizăm o mică petrecere cu familia şi prietenii, dar până la urmă ne-am strâns aproape 100 de persoane cu copii cu tot!", a povestit Laura Cosoi pe blogul personal

Fetiţa Laurei Cosoi, răsfăţată de bunici

Petrecerea a însemnat nu doar prima aniversare a micuţei, ci şi tăierea moţului, aşa cum este tradiţia în Modlova. la petercere, au fost invitaţi bunicii, naşii şi pritenii apropiaţi ai cuplului.

mot.jpg

mot fetita laura cosoi
Laura Cosoi a păstrat suviţa de păr tăiată de naşi fetiţei sale
Foto: arhivă personală

"Aşadar, i-am tăiat moţul Ritei. În Moldova aşa se face. Nu se rupe turta. Mie mi s-a tăiat moţul, surorii mele la fel, aşa că acum a venit rândul Ritei. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie să aleagă, nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atenţia. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificaţie mai largă, care să te ducă cu gândul la artist (după mama:)), la ştiinţă (dupa tată:)), dar şi alte obiecte fiecare cu însemnătatea lui. 

modeda_pix_carnetel.jpg

rita fetita laura cosoi tava obiecte mot
Rita a ales pixul, o monedă şi paşaportul la tăierea moţului
Foto: arhivă personală

Rita a ales un stilou, un bănuţ de argint şi paşaportul. Mie mi se pare o variantă bună, nu-i aşa? Mai ales că şi eu am ales stiloul şi bănuţul!", a adăugat actriţa. 

Fetiţa a primit cu această ocazie o mulţime de cadouri de la toţi cei care o iubesc şi nu ştiu cum să o răsfeţe.  

 

Citeşte şi:

 

Ce greu a rămas Laura Cosoi însărcinată! Vedeta a mărturisit abia acum

Laura Cosoi, prima vacanţă peste graniţă cu fetiţa

 

 

Loading...

Citește și

  • În timp ce majoritatea celor care au copii mici abia merg cu ei într-o vacanţă în ţară, cu maşina, la maximum 300 km de casă, Laura Cosoi s-a încumetat să o ia pe Rita, fetiţa ei de numai 7 luni, tocmai în Maldive. „Am avut ceva curaj”, recunoaşte vedeta, care a povestit cum a decurs experienţa.

  • Laura Cosoi (36 de ani) trăiește de aproape două luni experiența maternității. Vedeta a dezvăluit recent că a rămas greu însărcinată, după trei ani de așteptare, și crede că acesta este prima lecție pe care a învățat-o de la fiica ei, lecția răbdării.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1