Fetiţa fără mâini, la a treia ieşire din ţară. Iată în ce destinaţie exotică a ajuns!

41186987_231937947484183_7347772789492809728_n.jpg

Lorelai şi mama Vio au ajuns pentru prima dată în Brazilia
Lorelai şi mama Vio au ajuns pentru prima dată în Brazilia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De când a câştigat „Românii au talent” (PRO TV), Lorelai Moşneguţu nu mai face faţă ofertelor de vacanţă. Anul trecut a fost în Turcia, în primăvara acestui an în Quatar, iar la sfârşitul lunii august 2018 a petrecut câteva zile în superbul Sao Paulo (Brazilia).

Fetiţa fără mâini este o inspiraţie nu doar pentru români, ci şi pentru străini. Instituţii de stat sau diverse ONG-uri de peste hotare o invită la evenimente organizate pentru persoanele cu dizabilităţi. Dacă în Quatar scopul evenimentului a fost o gală de premiere, în Brazilia, evenimentul a vizat o strângere de fonduri pentru persoanele cu boli rare. „Am fost invitată să cânt în gală. Pe lângă asta, am avut tot felul de întâlniri cu persoane publice de acolo, am participat la mese festive, dar am avut şi timp liber. Mie şi mamei mele ni s-a pus la dispoziţie o maşină care ne-a plimbat prin oraş, am fost în mall-uri, la grădina zoologică, la terase, am luat puţin pulsul locului”, povesteşte Lorelai.

Ar fi putut să mai meargă în acest an la Sankt Petersburg, la Moscova, sau din nou în Turcia, însă a refuzat invitaţiile din lipsă de timp. „A fost un an greu şi aglomerat pentru ea, cu examenul de Capacitate, admiterea la liceu, plus concerte, interviuri pe la televiziuni. Acum ne pregătim pentru prima zi de şcoală, am cumpărat rechizite şi un ghiozdan mai mare. Lorelai începe clasa a IX-a la Liceul de Arte «Bălaşa Doamna» din Târgovişte şi apreciem că s-a avut în vedere greutatea cu care se deplasează Lorelai, astfel încât clasa ei a fost pusă la parter”, mărturiseşte mama Vio.

lorelai_mosnegutu.jpg

Lorelai începe clasa a IX-a la Liceul de Arte din Târgovişte
Lorelai începe clasa a IX-a la Liceul de Arte din Târgovişte

În urma vizitei în Brazilia, Lorelai şi mama ei au fost invitate la un alt eveniment în străinătate, de această dată în California. L-au acceptat cu bucurie, pentru că are loc în primăvara anului viitor. „Toate aceste experienţe sunt interesante pentru ea şi vrea să scrie o carte”, mai spune mama Vio.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5