Fetiţa Dianei Bart, pe podiumul unui festival de modă

diana_bart_fetita.jpg

diana bart fetita
Diana Bart pe podium alături de Mayra
Foto: arhivă personală

Copii de sportivi şi de vedete tv au făcut senzaţie pe podiumul de modă. Cea de-a 31-a ediţie a festivalului Bucharest Fashion Weeks-a încheiat duminică cu o prezentare de modă inedită dedicată celor mici, care au îmbrăvat hăinuţe din colecția ”Fashion Kids” by Adela Diaconu.

Defilarea de modă adresată celor mici a adus pe podium copii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din muzică, sport și showbiz. Toți copiii din prezentare excelează în diverse domenii precum sport, arte și muzică. Julianne, fetiță eroului de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a debutat pe podiumul de modă la Bucharest Fashion Week în aplauzele publicului.

diana_bart_si_maira.jpg

diana bart fetita
Diana Bart, o mămică fericită
Foto: arhivă personală

Ce copii de vedete au defilat pe podium

Ea a avut colegi de scenă copiii altor vedete din showbizul românesc. Este vorba despre Mayra, fetiţa Dianei Bart, Petra, cea a lui Mădălin Ionescu şi Cristina Șișcanu, a Iannei Novac sau Bella Victoria Margot, micuţa Gabrielei Cristea şi Tavi Clonda. Nu în ultimul rând, și-a făcut debutul în lumea modei și a defilat pe podium Vasilică, un băiețel extrem de talentat de la casă de copii ''Gloria Angeli'' din Brașov.

petite_coco_adela_diaconu_1.jpg

copii preyentare adela diaconu
Adela Diaconu (dreapta), alături de copiii vedetelor din prezentarea de modă
Foto: arhivă personală


Colecția de haine pentru copii conține piese în tendințe pentru micuți, confecţionate din materiale elegante și confortabile, cu un accent deosebit pe  detalii. Așa cum am mai precizat, paleta cromatică este vie, în ton cu dorințele copiilor mai mari și mai mici.

 

Citeşte şi:

 

Diana Bart: «Ţin foarte mult să-mi cresc fata fără bone»

Cât de sănătos mănâncă fetiţa Dianei Bart!

Loading...

Citește și

  • diana bart interviu click tv

    Trăiește o perioadă foarte frumoasă, și asta se vede nu doar pe chipul ei, ci și în activități. Diana Bart (37 de ani) are energie să mute și munții din loc. E nedespărțită de fetița sa, Maira (1 an și 4 luni), pe care o crește fără ajutorul vreunei bone. Filmează pentru noua emisiune pe care o prezintă tot alături de Alexandru Constantin la Prima TV, „Flash Monden”. Dar își face timp și pentru alte activități, ba chiar are o meserie pe care a ținut-o la secret: este designer de interior. Toate acestea le-a mărturisit pentru un interviu oferit în exclusivitate revistei Click! TV, cel mai citit ghid tv din România, care se difuzează în fiecare vineri, gratis, împreună cu ziarul Click!

  • Diana Bart s-a măritat în acest weekend cu iubitul ei, Mihai Dumitrescu. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, doar în prezența câtorva membri ai familiei.