Fetița Danielei Györfi este o răsfățată! Ce a primit deja de la Iepuraș

daniela-petrecere.jpg

daniela gyorfi copil
Daniela Györfi și fiica ei, Maria
foto: arhivă personală

Iepurașul nu a mai avut răbdare în cazul Mariei, fiica în vârstă de șase ani a Danielei Györfi (48 de ani). Puștoaica a primit deja o mulțime de cadouri în contul sărbătorilor care se apropie.

Atunci când nu este pe scenă, în țară sau în străinătate, Daniela Györfi își dedică tot timpul fiicei sale.  Cum de Paști copiii așteaptă cadouri de la Iepuraș, artista s-a gândit să pluseze și i-a făcut Mariei o surpriză în avans.

“Maria este bine. A venit și Iepurașul la ea. I-am cumpărat de toate: rochițe, pantofi, tricouri, tot ce îi trebuie. Cum se face în perioada aceasta, oamenii își cumpără haine noi”, a declarat Daniela Györfi pentru Click!

Vedeta va petrece noaptea de Înviere la Roma, unde are programate câteva concerte. “O să merg de sâmbătă până duminică la Roma cu George pentru că am un concert acolo, după care o să mă întorc acasă. De gătit nu gătesc, am dat comandă de cozonac și ce mai trebuie pentru Paști”.

daniela_gyorfi_papusa.jpg

daniela gyorfi
Daniela Gyorfi a avut mult de suferit în urma intervenţiilor de înfrumuseţare
Foto: Blitz

Daniela Györfi formează un cuplu cu impresarul George Tal din anul 2006. Artista și-a dorit foarte mult să aibă un copil și, după mai multe sarcini pierdute, a devenit mamă la 42 de ani.

Loading...

Citește și