Fetița adorabilă din imagine este azi o mare artistă. O recunoști?

margareta-paslaru-copil-scoala.jpg

Margareta Pâslaru la școala generală, în uniformă
Această fetiță superbă este acum o mare doamnă
Foto: arhiva personală

Margareta Pâslaru este una dintre interpretele de muzică ușoară din anii ’60 care a emigrat în SUA în anul 1983, când era în plină vogă. Margareta Pâslaru s-a lansat la 15 ani și și-a creionat o carieră frumoasă în muzică și în actorie. Click! ți-o prezintă pe Margareta Pâslaru când avea mai puțin de 10 ani și era doar o fetiță simpatică pe băncile școlii.

Margareta Pâslaru  (76 ani), interpreta adorată de milioane de români în anii 60-70-80, are în spate o carieră fabuloasă de 61 ani în muzică și în film. Margareta Pâslaru ne-a dăruit șlagăre de neuitat, precum „Diamant fermecat” și „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”. Unul dintre memorabilele ei pelicule în care a apărut a fost filmul copilăriei noastre, „Veronica”, vizionat de generații de copii.

margareta-paslaru-pe-bancile-scolii.jpg

Margareta Pâslaru la școala generală, în uniformă
Margareta Pâslaru purta bentiță în școala generală
Foto: arhiva personală

Margareta Pâslaru deține recordul de vânzări la Electrecord

Margareta Pâslaru s-a lansat la 15 ani și nu degeaba a primit în 1968 Discul de Aur pentru recordul de vânzări constant la Electrecord. Ne-a reprezentat țara la festivaluri de muzică de peste hotare și a susținut numeroase recitaluri la manifestările importante de la noi. Margareta Pâslaru a fost frumoasă de mică. Iat-o aici într-o imagine de colecție pe băncile școlii, când era o fetiță și nu știa cât de cunoscută avea să devină.

margareta-paslaru-copil-scoala.jpg

Margareta Pâslaru la școala generală, în uniformă
Margareta Pâslaru avea un chip de cinema încă de pe băncile școlii
Foto: arhiva personală

Margareta Pâslaru a emigrat în SUA în 1983 și a revenit în țară în 1990

În 1983, Margareta Pâslaru a ales să plece în Statele Unite ale Americii alături de soțul ei, Gheorghe Sencovici (fiu al demnitarului comunist Alexandru Sencovici) și de fiica lor, Ana Maria. Margareta Paslaru și soțul ei au revenit în țară în 1990, dar fiica lor a rămas în SUA, unde s-a și căsătorit. Plecarea Margaretei Pâslaru din țară în vremea comunismului a stârnit numeroase zvonuri care s-au limpezit mai târziu.

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Citește și:

Soțul Margaretei Pâslaru s-a spânzurat? Fiica ei a orbit? Cum răspunde artista

Mirabela, Angela, Margareta, născute în aceeași zi: dive adorate care ascund drame, căsnicii ratate și amintiri grele

Loading...
 
 

Citește și

  • Într-o epocă "de aur" conform propagandei, dar cenuşie în realitate, românii găseau o modalitate de evadare în lumea teatrului, a filmului şi a muzicii. Artiste de primă mână şi frumoase în acelaşi timp îi făceau să uite de neplăcerile vieţii în comunism. Click! vă propune o rememorare a zece femei de valoare din perioada României sub Nicolae Ceauşescu.

  • Piese nemuritoare şi soliste fermecătoare. De asta au avut parte părinţii şi bunicii de azi, showbiz-ul din vremea lor fiind parcă un continuu concurs de miss. Pe lângă talent, artistele Epocii de Aur aveau şi o frumuseţe aparte, pe care bătrâneţea nu le-a şters-o nici acum de pe chip.