Fetiţa Adelinei îşi va iubi familia şi va studia în străinătate. Ce spun astrele despre Zenaida

adelina_pestritu_1.jpg

Adelina Pestrițu a născut prin cezariană
Foto: Instagram

Adelina are toate motivele să se mândrească cu fetiţa ei, pe care o divinizează încă de când o purta în pântece. Bruneta a primit asigurări că micuţa Zenaida va fi foarte ataşată de părinţi şi va avea o relaţie excelentă cu ei. Din astrograma ei completă am aflat că fetiţa vedetei va fi atrasă să studieze în străinătate şi că se va pricepe atât la domeniul artistic, cât şi la ştiinţele exacte.

Fetiţa Adelinei Pestrişu s-a născut sub semnul Leului şi are ascendent în Săgetător. Acest lucru înseamnă că va fi o persoană spirituală, care va căuta dreptatea, va iubi călătoriile şi va încerca să-şi găsească singură drumul în viaţă. Roxana Luşneac, astroloaga vedetelor, a întocmit astrograma completă a Zenaidei, iar planetele în cazul fetiţei s-au aliniat aşa cum trebuie. 

"Va avea succes în educație și va dori mereu să facă lucrurile independent și neconvențional. Acest sector este legat de străinătate. Tind să cred că micuța fie va studia, fie se va mută definitiv în afara ţării la un moment dat. Și în harta Adelinei pe care am făcut-o acum un an și ceva, apărea această transformare a vieții sale cum au fost căsătoria şi copilul, dar şi o legătiră cu străinătatea. Micuţa are o minte foarte practică, o inteligență iesita din comun și o capacitate aparte de a calcula, programa și sintetiza informații.

bebe.jpg

bebe zenaida maria fetita Adelina
Fetiţa Adelinei Pestriţu a venit pe lume în urmă cu două săptămâni
Foto: arhivă personală

De aceea tind să cred că studiile ei nu vor fi unele comune, ci mai degrabă se va axa pe ceva nou, inovativ și chiar foarte dificil ca subiect de aprofundare. Mintea sa judecă atât matematic, cât și artistic, pentru că are și o influență din partra planetei Venus. Poate face carieră în arhitectură, design, media, cinemtagrafie. Indiferent ce carieră va alege,  va fi foarte muncitoare, chiar încăpățânată să exceleze. Va  cunoaşte arta diplomaţiei și îi va plăcea tot ce ține de frumos, artă, modă. Va fi o bună sfătuitoare pentru cei din jur. va domina în viaţa de cuplu. Îşi va iubi foarte mult familia, iar acest sector va fi unul extrem de important pentru ea, de unde se va încărca cu energie pozitivă. Eu cred că va fi o mică artistă cu simţ practic şi aură pozitivă", a explicat Roxana Luşneac, astrolog vedic, pentru Click!

Adelina Pestriţiu şi iubitul ei Virgil Şteblea au devenit părinţi un urmă cu două săptămâni (3 august). Bruneta a născut la o clinică privată din Capitală şi a ales să facă operaţie cezariană. S-a recuperat rapid şi a dat jos kilogramele acumulate în sarcină.   

loading...
Loading...

Citește și

  • Adelina Pestrițu a născut, în urmă cu două zile, o fetiță căreia i-a pus numele Zenaida Maria. Cu câteva săptămâni înainte de fericitul eveniment, Adelina a anunțat că o precupă deja fizicul ei, după naștere urmând să recurgă la câteva metode de a scăpa de kilogramele în plus pe care le-a acumulat de când a rămas însărcinată. Vedeta a publicat recent pe rețelele de socializare o poză în care i se vede întreaga siluetă, iar admiratorii acesteia i-au spus că arată foarte bine.

  • Adelina Pestrițu este o mămică grijulie și extrem de organizată, astfel că, până va ajunge fetița ei pe lume, botezul celei mici este deja pregătit din timp. Deși mai are două săptămâni până va naște, Adelina a dorit să-și ocupe timpul într-un mod util și plăcut, planificând din timp modul în care se va desfășura fericitul eveniment, în care micuța Zenaida Maria va fi creștinată.

  • Adelina Pestrițu urmează să devină mămică în aproximativ două săptămâni, când își va putea strânge în sfârșit fetița în brațe. Vedeta a declarat, de-a lungul timpului, că s-a bucurat de o sarcină ușoară, fără probleme, însă a dezvăluit recent un lucru care o deranjează, iar logodnicul ei a fost nevoit să renunțe la obiceiul respectiv. Invitată în cadrul unui interviu, Adelina a vorbit despre sarcină, despre momentul nașterii, dar și despre cât de mult se implică iubitul ei, Virgil Șteblea, în tot ce ține de viața de familie.

  • adelina pestritu sarcina

    Adelina Pestriţu face liste peste liste în aşteptarea fetiţei. Este pe ultima sută de metri cu sarcina, aşa că a amenajat colţişorul în care Zenaida Maria va sta. Bruneta a cumpărat mobila şi a montat-o frumos fix în dormitorul matrimonial în care ea şi Virgil Şteblea dorm. În pătuţ a aşezat lenjerie moale, iar comoda a umplut-o până la refuz cu hăinuţe, prosopele şi alte accesorii de bebeluşi.