Vedetele care stau la curte sunt cele mai fericite! Fetele sexy au trecut la săpat grădina

f11.jpg

Ioana Ginghină (42 de ani)

Vedetele care au un petic de grădină sunt cele mai fericite căci, în această perioadă, se pot relaxa și-și pot consuma energia.

 Deunăzi, două actrițe de top, Ioana Ginghină  (42 de ani) și Jojo sau Cătălin Grama (42 de ani), și-au postat pe conturile sociale fotografii din curtea vilelor de lux, realizate într-o pauză de săpat.

f21.jpg

Ioana, în curtea din Dragomirești

Ioana susține că se simte foarte bine în acest concediu impus, în vila ei din Dragomirești, jud. Ilfov, evaluată la 200.000 de euro: “Sunt bine, chiar nu m-am plictisit. Învăț pentru un curs nou de vorbit în public, scriu şi citesc pentru modulul de pedagogie, meditez, mă ajută enorm, țin cursurile de actorie cu clasele mai mari și pentru fiecare fac o strategie. Apoi, împreună cu fiica mea, Ruxandra, fac sport, gătim, grădinărim, acum că s-a făcut iar frumos, ne jucăm cu cățeii. Ne lipsesc însă întâlnirile cu prietenii”.

f32.jpg

Jojo, în grădina din Lucianca

Şi Jojo și-a găsit de lucru în curtea vilei sale din comuna Lucianca, judeţul Dâmboviţa, acolo unde locuiește alături de soțul ei, Paul Ipate, de fiul ei, și de fiica lor. Actrița își pregătește grădina cu flori, o pasiune mai veche. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1