Mădălina Pamfile şi Magda Ciumac, "fetele rele" de la tv sunt acum mămici de nota zece

12_bun18.jpg

Magda Ciumac, alături de fiul ei, Sasha (13 ani)

Magda Ciumac, Mădălina Pamfile şi Dana Roba s-au făcut fete de casă, după scandalurile de pomină, difuzate, ani la rând, şi pe micul ecran. Fostele dive se mândresc acum cu rolul de mămică, care le prinde de minune, au renunţat la hainele sexy şi nici că vor să-şi mai amintească de zilele în care erau pe prima pagină a ziarelor. Iată ce familii frumoase au!

Trecutul e istorie, iar cele trei fete care aduceau audienţe-record posturilor tv cu isprăvile lor mai apar acum pe micul ecran doar  cu poveşti despre familie, ba chiar se amuză de imaginea de fete rebele de acum mai bine de zece ani. 

Magda Ciumac (35 de ani) este fosta soţie a luptătorului Tolea Ciumac.

Bruneţica cu trup de fotomodel, care dansa manele pe masa prezentatorului Dan Diaconescu, la OTV, este topită după fiul ei, Sasha, în vârstă de 13 ani. A divorţat de Tolea Ciumac în 2008 şi s-a mutat în Timişoara, pentru a-şi creşte copilul în linişte. Acolo a trăit o poveste de dragoste cu un om de afaceri, după care, în urmă cu doi ani, a povestit că a fost cerută de nevastă de un italian, fost primar, însă pe conturile ei sociale nu mai apar poze cu ei doi şi nici nu a mai adus vorba despre această relaţie: “Sunt fericită acum cu relaţia pe care o am! Încă nu m-am stabilit în Italia. În timp, probabil o să se întâmple şi asta. Acum fac naveta. Merg o dată, chiar şi de două ori pe săptămână până acolo. M-am obişnuit cu situaţia asta, fac acest lucru de aproape un an. Am 150 de zboruri până acum”, a declarat Magda Ciumac pentru Click!, în 2018.

12_16.jpg

Mădălina Pamfile, cu fiica ei, Sara (2 ani). În curând, va fi din nou mămică de fetiţă

O altă rebelă a anilor 2000 a fost şi Mădălina Pamfile, acum în vârstă de 26 de ani, care a avut o adolescenţă plină de adrenalină, pe plan sentimental.

A fost ”eleva” lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a pozat în revista pentru adulţi ”Playboy”, în 2011, şi a fost tăiată pe mâini cu cuţitul de un fost iubit, fotbalist, toate acestea aducându-i, conform apropiaţilor ei, nota 5 la purtare, în ultimul an de şcoală, la Liceul ”Jean Monnet”. A obţinut postul de asistentă tv, la Antena 1, la emisiunea lui Dan Capatos, unde făcea echipă cu Daniela Crudu, însă a reuşit să-şi păstreze acest loc de muncă doar câteva luni. În 2015 s-a măritat cu omul de afaceri Bruno Alin Vlad, pentru care s-a mutat la Timişoara, însă căsnicia lor nu a durat prea mult, ea fiind acum iubita unui afacerist din Spania, cu care are o fiică, Sofia, în vârstă de doi ani, iar în curând va aduce pe lume încă o fetiţă.

12_88.jpg

Dana Roba

Transformări radicale, în privinţa look-ului, a suferit şi Dana Roba, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă, cu care avea dispute pe micul ecran. Iată că în 2015 s-a pocăit, trecând la  religia penticostală. Dana şi Daniel Remus Balaciu, arbitru de fotbal, care i-a devenit soţ, s-au cunoscut printr-un prieten comun. Bărbatul a menţionat, la PRO TV: „Pentru mine n-a contat ce a fost înainte de botez.

12_11.jpg

Dana Roba, cu soţul ei, arbitru de fotbal, şi fetele lor, Chantal (4 ani) şi Cassandra (2 ani)

Vreau să am o familie pentru totdeauna, cu Dana”. Eu au două fete superbe: Chantal (4 ani) şi Cassandra (2 ani): „Da, am născut. Slavă Domnului! A fost mai greu ca la primul copil. Da, am doi copii, este suficient. E foarte greu să naşti natural. Am două fete ca doi îngeri. Am născut natural, nu ca fricoasele astea. Sunt pe perfuzii, azi mi-am legat trompele”, a spus ea, pe 22 ianuarie 2018, când a devenit iar mămică.  Dana este acum specialistă în machiaj, meserie care, spune ea, i se potriveşte de minune, şi locuieşte în Timişoara. Are şi acum un trup frumos: „Am 60 de kilograme, vreau să slăbesc până la 53-55. Machiez câte opt ore pe zi şi nu am timp să mănânc. Nu mai facem copii, mai lăsăm loc şi pentru alţii”, a mai adăugat fost vedetă tv, ea fiind ajutată de soţ la treburile casnice, atunci când este la salonul de înfrumuseţare. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1