Fetele lui Ilie Năstase, mame pentru frăţiorul lor de două luni

ilie_nastase_emma.jpg

ilie nastase emma
Ilie Năstase, cu Brigitte şi Emma
Foto: Dorin Constanda

Amalia Năstase nu îşi mai încape în piele de fericire de când a devenit mamă şi de băiat. Fosta soţie a lui Ilie Năstase mai are două fete din mariajul cu tenismenul, care acum sunt adevărate domnişoare, iar mama lor se poate baza pe ele.

Parcă mai ieri fosta soţie a lui Ilie Năstase se bucura de primii paşi ai fiicelor sale, Alessia (12 ani) şi Emma (9 ani). Până să se dezmeticească şi să-şi dea sema că micuţele ei au devenit domnişoare în toate regula şi sunt independente, Amalia a adus pe lume pe cel de-al treilea ei copil, un băieţel. De mai bine de patru ani, vedeta trăieşte o frumoasă poveste de  dragoste cu partenerul său de afaceri Răzvan Vasilescu, care este tatăl copilului. De Crăciun, bruneta a petrecut acasă alături de iubitul ei şi de cei trei copii.

copii_amalia_nastase.jpg

amalia nastase copii bebelus craciun brad
Fetiţele Amaliei Năstase au mare grijă de frăţiorul lor
foto: arhiva personală

Vedeta şi-a fotografiat "odoarele" la bradul frumos îmbodobit şi i-a mulţumit lui Dumnezeu pentru că este mama a trei copii minunaţi. "Cele mai frumoase cadouri sunt sub bradul nostru de Crăciun", a scris Amalia Năstase la descrierea fotografiei. Se pare că nu doar Amalia şi-a luat în serios rolul de proaspătă mămică de băieţel, ci şi cele două fiice ale sale, care au grijă de Toma ori de câte ori este nevoie. Nici nu este de mirare că îşi ajută mama, cele două fiind la vârsta la care nu se mai joacă cu păpuşi.   

amalia-nastase.jpg

amalia nastase
Amalia Năstase a născut a treia oară în luna octombrie 2015
Foto: Click!

Amalia Năstase a devenit mămică pentru a treia oară la începutul lunii octombrie. Vedeta a născut prin cezariană, iar bebeluşul a primit nota 10 din partea medicilor.

 

Loading...

Citește și