Fetele din "Dosarul prostituţiei", desfrâu pe iaht! Imagini compromiţătoare

nicoras_si_guresoaie.jpg

diana nicoras diana guresoaie iaht petrecere
Diana Gureşoaie (mijloc) a primit doi ani de închisoare cu suspendare
foto: arhiva personală

De când sunt pe punctul de a scăpa de acuzaţii, Diana Nicoraş şi Diana Gureşoaie, amândouă cercetate în dosarul "Prostituate de lux", trăiesc viaţa la maximum. Aflate peste Ocean, acolo unde Nicoraş se pare că i-a sucit minţile unui alt bărbat potent financiar, cele două o ţin numai în petreceri. Aşa s-a întâmplat şi de curând când fetele au fost invitate la un chef în largul mării, pe iaht.

Vremurile grele au apus pentru Diana Nicoraş şi Diana Gureşoaie, fetele anchetate în dosarul "Prostituate de lux". Chiar dacă anul trecut au avut de suferit după audierile de la poliție, acum pare că nimic nu le mai poate aduce aminte clipele de groază. Cele două prietene s-au distrat pe cinste la o petrecere, organizată pe un iaht de lux. Îmbrăcate sumar, aşa cum obişnuiesc, cele două Diane s-au fotografiat în ipostaze incendiare printre sticle de băutură. În timpul anchetei, fetele nu au avut voie să ia legătura una cu alta timp de două luni, însă acum mai mult ca oricând ele au recuperat timpul pierdut. Blonda chiar le-a pus serios imaginaţia prietenilor ei la încercare când s-a pozat pe stradă cu un bărbat într-o poziţie care nu mai are nevoie de nicio descriere.  

diana nicoras america barbat scene eroticeZoom
Diana Nicoraş este lipsită de inhibiţii
foto: arhiva personală

Diana Nicoraş şi-a făcut loc în peisajul monden după ce a acceptat să pozeze în revista ''Playboy''. Blonda a fost citată ca martor în dosarul ''Prostituate de lux'', ceea ce a generat un întreg scandal în lumea showbiz-ului. Deși a susținut că nu a avut nicio implicare în dosarul de proxenetism și cel care îi asigură tot confortul este iubitul ei, alături de care duce o viață lipsită de griji, Diana a avut de suferit după ce a fost audiată la poliție, ba chiar iubitul i-a dat papucii. Se pare însă că nu a stat prea mult timp singură. Chiar ea s-a lăudat prietenilor că a găsit un alt bărbat care să-i facă toate poftele.

Diana Gureşoaie a devenit celebră după ce a avut o relaţie cu fotbalistul Cristi Tănase. După ce s-a afişat cu sportivul, bruneta a primit porecta de "strâmba lui Dodel". Diana şi-a încercat norocul ca model şi cântăreaţă, însă într-un final s-a decis să facă tot ce ştie ea mai bine, adică să se distreze pe banii bărbaţilor cu conturile pline. 

Gureşoaie şi Nicoraş au făcut sex cu Ioan Neculaie

Şase femei au fost reţinute în dosarul de proxenetism în care poliţiştii şi procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, anul trecut, 33 de persoane, între care şi mai multe asistente TV. Potrivit anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele vedete TV. Diana Gureşoaie este judecată pentru proxenetism, alături de Mirela Dumitru, în dosarul “prostituate de lux”. În urmă cu două luni (la 15 ianuarie), a avut loc un nou termen al procesului, iar martorii au început să vină unul după altul în sala de judecată. Fosta iubită a lui Cristi Tănase era să intre în bucluc chiar din cauza declaraţiilor făcute de buna ei prietenă Diana Nicoraş.

Ioan NeculaieZoom
Ioan Neculaie, supranumit “Berlusconi din Braşov”

"Pe Ioan Neculaie l-am cunoscut prin Diana Gureşoaie, a fost iubitul ei. Am întreţinut relaţii sexuale cu el de două ori, niciodată contra cost. De fiecare dată am mers la el cu Diana. În ceea ce priveşte declaraţia dată de Gureşoaie, recunosc că am primit de la Neculaie două mii de lei, însă această sumă de bani nu am primit-o pentru actele sexuale respective. Suma de bani mi-a dat-o pentru a mă ajuta. Am mai primit de la Neculaie şi suma de trei mii de lei şi am mers cu el în excursie în Grecia, împreună cu Popescu Ramona. Aici el mi-a dat două mii de euro pentru a-mi cumpăra diferite lucruri. Nu ştiu dacă Diana Gureşoaie a primit vreo sumă de bani pentru că mi-a făcut cunoştinţă cu Ioan Neculaie. Alexandra Stănescu urmărea să obţină procent şi de la Diana Gureşoaie însă pentru prestaţiile acesteia”, s-a confesat Diana procurorilor. 

 

 

loading...
Loading...

Citește și