«Ferma vedetelor»: Vica Blochina, emisiune la Pro Tv? Interviu exclusiv cu finalista concursului

vica_ferma_main.jpg

Vica
Vica a fost finalista primului sezon al show-ului "Ferma vedetelor"
Foto Arhivă Personală

Sâmbătă seara, după trei luni, s-a încheiat reality showul “Ferma vedetelor” în care duelul s-a dat între Vica Blochina şi George Vintilă. Imediat după show, Vica a vorbit cu reporterul Click! despre planurile de viitor, despre prieteniile legate în fermă şi despre adversarul cu care s-a confruntat în ultimul act al competiţiei.

Bună, Vica. Tocmai ai ieşit din proiectul “Ferma Vedetelor”! Ce vei face după concurs?

 • Vica: Am noi proiecte, însă nu vă pot spune despre ce e vorba! Momentan pot spune că am făcut parte dintr-un proiect foarte frumos.

Cât de greu ţi-a fost în această finală de reality show?

 • Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată pentru toată lumea. Mie mi s-a părut foarte interesant cum au decus lucrurile după ce Augustin s-a rănit foarte tare. Nu-mi venea să cred. Sincer am crezut că în finală o să fie Dan Helciug. Dar îmi pare bine că a fost George pentru că, cu oricare m-aş fi duelat, pentru mine ca fată ar fi fost foarte greu. Dar am făcut faţă cu brio şi sunt mândră de mine că am fost singura fată din finală şi nu în semifinală. Aşa că pentru mine experienţa de la „Ferma vedetelor” a fost una de viaţă.

vica-fan.jpg

Vica a stat şi la bucătărie, dar a făcut şi treburi bărbăteşti în cele trei luni cât a stat la fermă
Foto: WENN

Îţi vei lua vacanţă după emisiune?

 • Sigur că îmi voi lua o vacanţă şi o voi petrece cu Edan, copilul meu. O să avem o vacanţă numai noi.

Până la urmă cine ţi-au fost adevăraţii prieteni din fermă?

 • Cristina Cioran, Dan Helciug, Dima Trofim şi Oana Radu. Noi aşa am rămas, ca o gaşcă dintr-o viaţă reală. Nu toată lumea se potriveşte cu toată lumea, fiecare are prietenii lui, dar noi am rămas prieteni foarte buni.

Ai văzut pe altcineva câştigător decât George?

 • Sincer, n-am crezut că o să câştige George. Îl vedeam pe Augustin câştigător! Eu am crezut că ajung în finală, am ştiut că o să fie o bătălie foarte grea fiind între fată şi băiat. Îi transmit lui Augustin multă sănătate.

Te vezi făcând televiziune în continuare?

 • Sigur că da!

Ai fi împărţit banii cu fetele, aşa cum ai spus?

 • Mă bucur că a rămas o fată până în finală. Dacă câştigam le făceam cadouri fetelor aşa cum am promis. Am ţinut să fie o fată în finală pentru că băieţii voiau să ne elimine pe parcursul concursului. Fetele nu au sărit dintr-o tabără în ala, au fost mult mai înţelepte.
Loading...

Citește și

 • ferma vedetelor george vintila

  După o seară plină de emoţii, în care unul din favoriţi, Augustin Viziru (34 de ani), a fost obligat să abandoneze competiţia, s-a decis câştigătorul. George Vintilă este marele învingător de la „Ferma Vedetelor”. Reacţiile au fost pe măsură.

 • ferma vedetelor finala george vintila castigator

  La finalul unei seri tensionate, marcată de accidentarea lui Augustin Viziru (34 de ani), care nu a mai putut continua competiţia, deşi era cu un picior în marea finală, s-a decis câştigătorul de la "Ferma Vedetelor". Lupta s-a tranşat între Vica Blochina (40 de ani) şi George Vintilă (44 de ani), care au avut de trecut prin două probe de foc.

 • ferma vedetelor semifinala

  Duel strâns între George Vintilă şi Augustin Viziru! S-a lăsat cu "vărsare de sânge". Actorul s-a accidentat la mână în timp ce tăia mai mulţi buşteni, în primul duel al serii.

 • ferma vedetelor vica blochina dan helciug semifinala castigator

  Dan Helciug şi Vica Blochina au lăsat pentru câteva minute prietenia la o parte şi au intrat în ring în cea de-a doua semifinală. Au spart cărămizi şi au căutat bani în lut. Balerina a găsit cele mai multe monede, aşa că va intra în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro cu Augustin Viziru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1