«Ferma Vedetelor»: un nou Fermier Șef și un invitat surpriză

fema.jpg

ferma vedetelor
Un alt bărbat a fost ales Fermier Șef
Foto: captură Pro Tv

După ce Denis Ștefan a părăsit competiția săptămâna trecută, în urma duelului cu actorul Vasile Calofir, eliminatul a trebuit să-și îndeplinească ultima sarcină, aceea de a alege noul Fermier Șef.

Cel delegat de Denis a fost chiar duelistul Vasile Clofir, aflat pentru a doua oară în postura de șef al taberei de vedete. Actorul eliminat nu a plecat fără a spune ceea ce crede despre fiecare dintre foștii lui colegi. Despre Sorana a spus că vorbește prea mult: "Redu debitul verbal cu 90-95%" , iar lui Lili, Denis Ștefan i-a zis: "Stai mai mult în România, L.A nu o să-ți ducă lipsa."

Mioara Velicu, invitatul special al săptămânii

mioara.jpg

mioara velicu
Mioara Velicu a ajuns în Cipru
Foto: captură Pro Tv

 

Mioara Velicu, interpreta de muzică populară, a fost invitatul săptămânii. Aceasta a adus voia bună în Fermă, dar și ingrediente pentru bucate tradiționale. Le-a apregătit poale în brâu, spre deliciul vedetelor.

Nici nu a ajuns bine în Cipru, și Mioara Velicu a și tras o spaimă zdravănă: a crezut că vede un șarpe. Vasile Clofir a băgat-o în sperieți pe cântăreața care se teme de moarte de șerpi. Mioara a fost concurentă în primul sezon de "Ferma Vedetelor".

Cine sunt "servitorii"

sorana paul ipate

Din postura de Fermier Șef, Vasile Calofir a anunțat cei doi servitori, în persoanele lui Paul Ipate și Sorana. Deși accidentată la picior și având în vedere că toți îi vedeau apropiați pe Vasile și cântăreață, decizia actorului a surprins. "Nimeni nu are nimic cu Sorana. Vasile Calofir nu a venit la Ferma Soranei, asta să fie clar", a spus Fermierul Șef.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1